• PRO TV
  • Oana Ciocan, gest extrem! Ce a făcut la scurt timp după ce Jador a confirmat că este un bărbat liber: „M-am despărțit...”

Oana Ciocan, gest extrem! Ce a făcut la scurt timp după ce Jador a confirmat că este un bărbat liber: „M-am despărțit...”

Oana Ciocan, gest extrem! Ce a făcut la scurt timp după ce Jador a confirmat că este un bărbat liber: „M-am despărțit...”

La scurt timp după ce Jador a confirmat separarea de fosta concurentă de la Survivor All Stars, Oana Ciocan a recurs la un gest neașteptat.

Gallery

Oana Ciocan și Jador formau cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi aveau planuri mari împreună și se pregăteau de nuntă. Se pare că lucrurile nu au mers între ei așa cum se așteptau, iar după câteva luni de relație au ajuns să își spună adio.

La ce gest a recurs Oana Ciocan după despărțirea de Jador

Zilele trecute, Jador și Oana Ciocan au publicat în mediul online un mesaj prin care anunțau că din acel moment viața lor privată nu va mai fi expusă pe social media.

„Am luat hotărârea ca de acum încolo, viața mea personală să fie privată! Social media este mediul care nu ajută, ba chiar te supune la o judecată gratuită, așa că totul o să rămână privat de acum încolo”, este mesajul pe care atât Jador, cât și Oana Ciocan l-au postat pe rețelele de socializare.

Citește și:

Ei bine, la scurt timp, Jador a confirmat că este un bărbat liber, precizând, într-un live pe TikTok, că s-a despărțit de Oana.

„Da, m-am despărțit. M-am despărțit și sunt pe fond nervos, mănânc mult”, a spus Jador în cadrul sesiunii live de pe TikTok.

Cei doi s-au cunoscut înainte de competiția Survivor All Stars. Din prima clipă au știut că sunt făcuți unul pentru celălalt și se pregăteau să facă pasul cel mare în relația lor.

Citește și:

La scurt timp după ce Jador a confirmat despărțirea, Oana Ciocan, care până în acel moment avea contul de Instagram public, a decis să își facă contul privat, pentru ca oamenii care nu o urmăresc să nu mai aibă acces la conținutul publicat de ea. Mai mult, Jador nu o mai urmărește pe Instagram.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni