• PRO TV
  • Mihaela Borcea: “Orice femeie simte cand barbatul ei o inseala” VIDEO

Mihaela Borcea: “Orice femeie simte cand barbatul ei o inseala” VIDEO

Mihaela Borcea: “Orice femeie simte cand barbatul ei o inseala” VIDEO

Fosta sotie a actionarului de la Dinamo pare resemnata ca l-a pierdut pentru totdeauna pe cel care i-a fost sot timp de 22 de ani, proaspat casatorit cu femeia pentru care a parasit-o pe Mihaela. Cei doi fosti soti vor mai petrece ceva timp impreuna si de caum incolo, de dragul celor trei copii ai lor.

Mihaela Borcea i-a marturisit lui Catalin Maruta pentru editia "Happy Hour" din 4 iulie ca: "Pentru mine a fost foarte importanta familia. Orice femeie desteapta care doreste sa aiba o familie cred ca inchide ochii de multe ori".

De ce nu a divortat daca stia ca este inselata? "M-am gandit la familie. Familia inseamna copii si sot".
Mihaela inca mai poarta verigheta si un inel - cel primit cand au aniversat 20 de ani de casnicie - de la Cristi Borcea.

Mihaela, senina, insa cine stie cu adevarat ce este in sufletul ei?, a marturisit: "Nu poti sa tii cu forta un om care este indragostit de altcineva".
 
A avut multe cumpene in viata care au culminat cu divortul, iar inainte de acesta cu depistarea unei cantitati inexplicabile de mercur si de alte metale grele in organismul ei si in cel al lui Cristi.

Cum ar trebui sa arate un barbat pe placul Mihaelei Borcea? “Nu stiu, n-as putea sa spun cum as vrea sa arate. In momentul asta nu-mi pun in gand sa ma marit”.

Fostii soti Borcea vor mai petrece mult timp impreuna. Doar au trei copii impreuna. "In vara asta avem programata o vacant impreuna. Mergem in Turcia impreuna cu copiii". Vacanta de o saptamana va fi in iulie, inainte ca fostul ei sot sa se cunune si religios.

Mihaela nu se va duce la nunta lui Cristi cu Alina Vidican: “Nu merg la nunta, ar crede lumea ca sunt nebuna”.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni