• PRO TV
  • Iubita româncă a celebrului designer Philipp Plein, pictorial sexy cu burtica de gravidă! Cum arată Andreea Sasu în ultimul trimestru de sarcină

Iubita româncă a celebrului designer Philipp Plein, pictorial sexy cu burtica de gravidă! Cum arată Andreea Sasu în ultimul trimestru de sarcină

Iubita româncă a celebrului designer Philipp Plein, pictorial sexy cu burtica de gravidă! Cum arată Andreea Sasu în ultimul trimestru de sarcină

Mai are puțin și naște, dar nu renunță la pictorialele sexy! Andreea Sasu, fotomodelul din Pașcani care îl face tătic pe Philipp Plein, a pozat nud în ultimul trimestru de sarcină.

Gallery

Frumoasa brunetă s-a acoperit doar cu o eșarfă transparentă și și-a etalat burtica de gravidă, dar și silueta demnă de invidiat.

Cu părul pe spate, tocuri înalte, un colier de efect și postură de topmodel, Andreea Sasu arăta spectaculos în imaginile suprinse pe domeniul impresionant deținut de designerul german. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andreea Sasu (@andreeasasu90)

„Tu ești imaginea perfectă a femeii însărcinate!”, „Arăți uimitor!”, „Minunată! Naștere ușoară!”, „Frumoasa noastră moldoveancă!”, „Arăți ca o zeiță”, i-au scris urmăritorii.

Andreea și Philipp Plein vor avea un băiețel

Philipp și Andreea au organizat recent o petrecere grandioasă în cadrul căreia au dezvăluit sexul bebelușului lor.

Considerat „Regele opulenței”, Philipp Plein nu s-a uitat la bani, iar imaginile de la Gender Reveal Party (n.red petrecere pentru dezvăluirea sexului copilului) i-au lăsat pe internauți fără cuvinte.

CITEȘTE ȘI:

„Este un băiețel! Este o binecuvântare pentru mine ca fiul cu numărul 4 să vină în viața mea în acest an! Toată lumea care mă cunoaște știe cât de mult îmi iubesc copiii! Sunt înnebunit după copiii mei. Ei sunt lumea mea, înseamnă totul pentru mine și îi iubesc mai mult decât propria viață. Romeo, Rocket, Rouge… mi-au schimbat viața pentru totdeauna și m-au făcut să devin o persoană mai bună… Sunt atât de recunoscător și Luciei și Fernandei, pentru că au aceste mici ființe uimitoare cu mine. Copiii noștri sunt motivul pentru care noi toți trebuie să face din această planetă un loc mai bun”, a scris Philipp Plein pe Instagram. Pe lângă copilul pe care îl așteaptă alături de Andreea Sasu, Plein mai are trei copii cu două femei diferite.

Fotografii: Instagram

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni