• PRO TV
  • Celebrul Philipp Plein și iubita româncă au dezvăluit sexul bebelușului în cadrul unei petreceri grandioase! Andreea Sasu, primele imagini cu burtica de gravidă

Celebrul Philipp Plein și iubita româncă au dezvăluit sexul bebelușului în cadrul unei petreceri grandioase! Andreea Sasu, primele imagini cu burtica de gravidă

Celebrul Philipp Plein și iubita româncă au dezvăluit sexul bebelușului în cadrul unei petreceri grandioase! Andreea Sasu, primele imagini cu burtica de gravidă

Philipp Plein și iubita sa, Andreea Sasu, sunt în culmea fericirii! Cei doi îndrăgostiți au organizat recent o petrecere grandioasă în cadrul căreia au dezvăluit sexul bebelușului lor.

Gallery

​Considerat „Regele opulenței”, Philipp Plein nu s-a uitat la bani nici de această dată, iar imaginile de la Gender Reveal Party (n.red petrecere pentru dezvăluirea sexului copilului) i-au lăsat pe internauți fără cuvinte.

Designerul german și iubita româncă au apărut în haine albe, acesta fiind de altfel și dress code-ul impus invitaților, într-un decor de poveste.

Au fost munți de flori în curtea vilei impresionante deținute Plein, a curs șampania scumpă, iar Andreea Sasu a radiat de fericire într-un rochie albă, mulată, care i-a scos în evidență burtica de gravidă. (Vezi IMAGINI în GALERIA FOTO de mai sus)

„Este un băiețel! Este o binecuvântare pentru mine ca fiul cu numărul 4 să vină în viața mea în acest an! Toată lumea care mă cunoaște știe cât de mult îmi iubesc copiii! Sunt înnebunit după copiii mei. Ei sunt lumea mea, înseamnă totul pentru mine și îi iubesc mai mult decât propria viață. Romeo, Rocket, Rouge… mi-au schimbat viața pentru totdeauna și m-au făcut să devin o persoană mai bună… Sunt atât de recunoscător și Luciei și Fernandei, pentru că au aceste mici ființe uimitoare cu mine. Copiii noștri sunt motivul pentru care noi toți trebuie să face din această planetă un loc mai bun”, a scris Philipp Plein pe Instagram. Pe lângă copilul pe care îl așteaptă alături de Andreea Sasu, Plein mai are trei copii cu două femei diferite.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Philipp Plein (@philippplein)

Când s-a produs împăcarea dintre Andreea Sasu și Philipp Plein

Andreea Sasu și Philipp Plein s-au iubit și-n trecut. Bruneta a fost iubita designerul în 2016, dar cei doi s-au despărțit după un an de relație, după ce designerul ar fi înșelat-o.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit declarațiilor brunetei, împăcarea celor doi a avut loc în urmă cu un an. Andreea Sasu, românca din Pașcani, și creatorul de modă german formează un cuplu de un an, însă au ținut totul secret. Asta deși designerul locuia și posta imagini alături de Lucia Bartoli, modelul care i-a dăruit doi copii.

„Tot ce se zice, că așteptăm un copil, este adevărat. Că suntem împreună de un an de zile și ca trăim împreună, da, e totul adevărat, cum a declarat și Philipp”, a spus Andreea Sasu pentru actualitate.net.

Românca a ținut să sublinieze că nu ea este motivul despărțirii dintre Plein și Lucia Bartoli și că oamenii nu trebuie să judece numai aparențele.

„Normal, noi, cei din familie, toți știam cum e situația, dar pentru lumea exterioară, care nu știe ce se întâmplă cu adevărat, lumea judecă prin ceea ce vede. Dar situația trebuie luată cu calm și lumea trebuie să se obișnuiască, pentru ca nu e ușor, în special că sunt și copii mici la mijloc. Dar, repet, noi știm lucrurile cum le-am vrut și cum sunt din interior”, a mai spus Andreea Sasu.

Cine este Andreea Sasu și cum a devenit cunoscută peste hotare

Andreea Sasu, în vârstă de 34 de ani, este originară din Pașcani și a devenit cunoscută în Italia după câteva apariții televizate.

CITEȘTE ȘI:

Tânăra s-a mutat în Italia în 2010 și a încercat să își facă o carieră în televiziune, după ce a apărut într-o emisiune unde juca rolul de ispită. Bruneta a devenit însă un model de succes și a bifat mai multe colaborări cu branduri de renume.

Potrivit gsp.ro, Sasu s-a iubit cu un fotbalist din Seria A și cu un pilot de Moto GP. Este vorba despre mijlocașul Riccardo Saponara și pilotul de Moto GP Andrea Iannone.

Fotografii: Instagram @AndreeaSasu/ @PhilippPlein

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni