• PRO TV
  • Andreea Sasu a rupt tăcerea despre relația cu Philipp Plein. Când s-ar fi produs, de fapt, împăcarea și ce spune despre sarcină: „Lumea judecă prin ceea ce vede...”

Andreea Sasu a rupt tăcerea despre relația cu Philipp Plein. Când s-ar fi produs, de fapt, împăcarea și ce spune despre sarcină: „Lumea judecă prin ceea ce vede...”

Andreea Sasu a rupt tăcerea despre relația cu Philipp Plein. Când s-ar fi produs, de fapt, împăcarea și ce spune despre sarcină: „Lumea judecă prin ceea ce vede...”

Andreea Sasu a făcut primele declarații despre împăcarea cu Philipp Plein și despre sarcină.

Gallery

Când s-a produs împăcarea dintre Andreea Sasu și Philipp Plein

Andreea Sasu, românca din Pașcani, și creatorul de modă german formează un cuplu de un an, după cum chiar ea a declarat. Deși bărbatul afișa pe internet imaginea unei familii perfecte, ei bine, acum a ieșit la iveală că nu mai forma un cuplu cu Lucia Bartoli, cea care i-a dăruit doi copii, de un an de zile, având o relație în paralel cu românca. Bruneta a confirmat că este însărcinată cu Philipp Plein.

„Tot ce se zice, că așteptăm un copil, este adevărat. Că suntem împreună de un an de zile și ca trăim împreună, da, e totul adevărat, cum a declarat și Philipp', a spus Andreea Sasu pentru actualitate.net.

În ciuda a tot ceea ce se vede, Andreea Sasu spune că lucrurile în interior stau total diferit, iar oamenii nu trebuie să judece numai aparențele.

„Normal, noi, cei din familie, toți știam cum e situația, dar pentru lumea exterioară, care nu știe ce se întâmplă cu adevărat, lumea judecă prin ceea ce vede. Dar situația trebuie luată cu calm și lumea trebuie să se obișnuiască, pentru ca nu e ușor, în special că sunt și copii mici la mijloc. Dar, repet, noi știm lucrurile cum le-am vrut și cum sunt din interior', a mai spus Andreea Sasu.

De ziua ei de naștere, Philipp Plein i-a dăruit româncei un Ferrari F8 Tributo în valoare de 250.000 de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni