• PRO TV
  • Celebra româncă din Pașcani care a înnebunit tot mapamondul este însărcinată! Tatăl copilului este un celebru creator de modă

Celebra româncă din Pașcani care a înnebunit tot mapamondul este însărcinată! Tatăl copilului este un celebru creator de modă

Celebra româncă din Pașcani care a înnebunit tot mapamondul este însărcinată! Tatăl copilului este un celebru creator de modă

Andreea Sasu, românca din Pașcani care a făcut furori în toată lumea, este însărcinată cu primul copil. Cine este tatăl?

Gallery

Andreea Sasu este însărcinată cu primul copil

Andreea Sasu, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să devină mamă pentru prima dată. Românca din Pașcani care a devenit celebră în Italia după ce a participat la câteva show-uri în Peninsulă, s-a întors în brațele creatorului de modă Philipp Plein.

Andreea Sasu și Philipp Plein au avut o relație și în trecut, în tot acest timp, creatorul de modă a avut mai multe relații, printre care se numără și relația cu Mădălina Ghenea, dar și cea cu Lucia Bartoli, cu care are doi copii.

Chiar dacă anii au trecut, Philipp Plein a rămas cu gândul tot la românca noastră și iată că sunt din nou împreună, ba chiar vor deveni părinți în curând.

Bild a anunțat că Andreea Sasu este însărcinată cu designerul german, tot ei au anunțat că Philipp Plein s-a despărțit de Lucia Bartoli.

Philipp Plein a confirmat pentru ziarul german că este, din nou, îndrăgostit de româncă, după ce, acum patru ani, s-au mai iubit, o dată, pătimaș. Pe atunci, ei s-au despărțit, iar designerul a ajuns în brațele influencerului Lucia Bartoli.

„Ne-am mutat împreună anul trecut”, a dezvăluit designerul pentru Bild.

Philipp Plein a mai precizat că a rămas în relații foarte bune cu mama celor doi copii, Lucia Bartoli.

„Familia modernă este diferită pentru fiecare. Copiii nu ar trebui să fie niciodată într-o situație în care trebuie să aleagă între tată sau mamă. Acest lucru este important pentru noi toți”, a mai precizat Philipp Plein pentru sursa citată.

Cratorul de modă este tatăl a trei băieți, iar românca noastră îi va dărui cel de-al patrulea copil.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni