• PRO TV
  • Mike Tyson, vrăjit de frumusețea Mădălinei Ghenea! Într-o rochie cu șliț adânc și decolteu amplu, actrița a fost în centrul atenției la un eveniment monden din Italia

Mike Tyson, vrăjit de frumusețea Mădălinei Ghenea! Într-o rochie cu șliț adânc și decolteu amplu, actrița a fost în centrul atenției la un eveniment monden din Italia

Mike Tyson, vrăjit de frumusețea Mădălinei Ghenea! Într-o rochie cu șliț adânc și decolteu amplu, actrița a fost în centrul atenției la un eveniment monden din Italia

Mike Tyson urmează să apară într-o peliculă cu supereroi în care se va interpreta pe el însuși. Legendarul boxer a fost prezent la un eveniment din Torino, Italia, unde a vorbit despre viitorul său film „Bunny-Man”.

Gallery

​Producția va fi filmată în întregime la Torino și îl are ca producător pe italianul Andrea Iervolino. Regizorul filmului și restul distribuției sunt momentan ținute la secret.

La eveniment a participat și Mădălina Ghenea, care a făcut furori cu ținuta aleasă.

Superba româncă și-a făcut apariția într-o rochie neagră, cu un decolteu amplu și un șliț adânc pe picior.

Mădălina s-a pozat alături de pugilistul american, care a fost pur și simplu vrăjit de frumusețea actriței. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Mike Tyson, care a aterizat în Italia cu avionul său privat, a fost însoțit de soția sa Lakiha Spicer și de câțiva prieteni apropiați. 

Actrița a postat un filmuleț și pe contul de Instgram, în care apare alături de fostul boxer.

Unii dintre internauți au fost de părere că Tyson nu a avut un comportament de gentleman și că Mădălina s-ar fi simțit inconfortabil în preajma fostului sportiv, în timp ce alții au fost de părere că „Mike s-a topit în preajma ei”.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni