• PRO TV
  • Îmbrăcată într-o ținută sumară, Mădălina Ghenea s-a dezlănțuit în club! Imaginile cu superba româncă sunt virale pe net

Îmbrăcată într-o ținută sumară, Mădălina Ghenea s-a dezlănțuit în club! Imaginile cu superba româncă sunt virale pe net

Îmbrăcată într-o ținută sumară, Mădălina Ghenea s-a dezlănțuit în club! Imaginile cu superba româncă sunt virale pe net

Este una dintre româncele cu care ne mândrim peste hotare și este nelipsită din topul celor mai frumoase actrițe din lume. Mădălina Ghenea are peste 1,2 milioane de fani pe contul de Instagram și este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent urmăritorii cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Gallery

Pe lângă clipurile adorabile alături de fiica ei, Charlotte, imagini provocatoare de la ședințele foto pentru diferite branduri, Mădălina își face timp și pentru câte un „Q&A” (n.red Întrebări și Răspunsuri) în care le răspunde fanilor la orice curiozitate.

Recent, superba actrița a postat mai multe imagini și filmulețe de la ziua de naștere a lui Stefano Parigi, celebru organizator de eveniment și bun prieten al româncei.

Party-ul a avut loc într-un club, iar Mădălina a întors toate privirile după ce și-a făcut apariția într-o fustă mini și cizme lungi din piele. (Vezi imaginile cu Mădălina din club în GALERIA FOTO de mai sus)

Frumoasa slătineancă și-a etalat veleitățile de dansatoare și s-a lăsat filmată pe ringul de dans alături de sărbătorit, apoi a postat imaginile pe rețelele de socializare, spre încântarea urmăritorilor. Mădălina a impresionat cu silueta ei fără cusur și picioarele interminabile. 

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit după 7 luni de relație

Deși părea că radiază de fericire la brațul tenismenului bulgar, Mădălina și Grigor s-au despărțit după 7 luni de relație, potrivit Tennis World USA. Cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram și au șters pozele în care apăreau împreună.

​Mădălina a fost întrebată recent într-un Q&A ce alege între iubire și job, iar răspunsul acesteia a fost ferm: „Muncă, draga mea. Sunt căsătorită cu munca mea”.

Fotografii: Instagram/ Getty Images

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni