• PRO TV
  • Megan Fox, irezistibil de sexy în cea mai nouă campanie publicitară pentru Philipp Plein

Megan Fox, irezistibil de sexy în cea mai nouă campanie publicitară pentru Philipp Plein

Megan Fox, irezistibil de sexy în cea mai nouă campanie publicitară pentru Philipp Plein

Megan Fox este muza lui Philip Pleinn în cea mai nouă campanie publicitară. Mai mult, designerul german apare alături de actriță în fotografiile care promovează colecția de ochelari de lux. 

“Este pentru prima dată când sunt model pentru produsele mele într-o campanie internațională”, a scris Plein mândru pe Instagram. Cu o așa prezență, ar fi fost și păcat! 

Primele imagini din campanie care circulă pe net au făcut furori printre fani. 

Megan are un sex-appeal debordant și apare în ipostaze inedite. Putem admira o Megan îmbrăcată toată în piele, în paiete verzi sau purtând doar o pereche de bikini și accesorii strălucitoare. "Sunteți wow!", "Megan e uimitoare!", "Sunteți top!", "Designerul meu preferat", sunt câteva dintre comentariile postate de fani.

Într-una din fotografiile realizate de Steven Klein, Philip Pleinn este ținut în lesă de Megan Fox și poartă cătușe. 

Pentru această campanie, Megan a fost și protagonista unui videoclip care s-a filmat în vila designerului din Bel Air, Los Angeles. 

Philip Pleinn este unul din cei mai bogați designeri de modă. Potrivit site-urilor de specialitate, germanul ar avea o avere de peste 300 de milioane de dolari.

Philip nu are o pasiune doar pentru modă, ci și pentru românce. Germanul s-a iubit câteva luni, în 2016, cu superba Mădălina Ghenea, pe care a cerut-o inclusiv în căsătorie. Plein și-a tatuat numele româncei pe braț, în timp ce Mădălina și l-a tatuat pe al lui pe gât. Cei doi s-au despărțit după ce germanul i-ar fi fost infidel. 

Philip Pleinn a avut o relație de aproape un an și cu Andreea Sasu, model de succes în Italia. Tânăra originară din Pașcani s-a iubit și cu fotbalistul Riccardo Saponara. 

Acum, Philipp Plein pare să se fi cumințit. Cea care l-a făcut băiat de casă se numește Lucia Bartoli și influencer celebru în Italia. Lucia și Philipp Plein sunt împreună de trei ani, iar anul acesta bruneta îl va face tătic.

Fotografii: Getty Images/ Instagram/ capturi Youtube

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni