• PRO TV
  • Cine este Andreea Sasu și cum a devenit cunoscută. Ea este românca care îi va dărui un copil celebrului creator de modă Philipp Plein

Cine este Andreea Sasu și cum a devenit cunoscută. Ea este românca care îi va dărui un copil celebrului creator de modă Philipp Plein

Cine este Andreea Sasu și cum a devenit cunoscută. Ea este românca care îi va dărui un copil celebrului creator de modă Philipp Plein

Andreea Sasu este românca care îl va face tată pe Philipp Plein pentru a patra oară. Creatorul de modă mai are trei băieți din relațiile anterioare.

Gallery

Andreea Sasu și Philipp Plein se pregătesc să devină părinți. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că designerul avea o relație cu Lucia Bartoli, cea care i-a dăruit doi băieți. Se pare că românca la cucerit iremediabil pe creatorul de modă german. Cei doi au mai fost împreună în trecut, însă și-au spus adio după ce designerul a înșelat-o. Românca a lăsat trecutul în urmă și în curând îi va dărui un copil lui Philipp Plein.

Cine este Andreea Sasu

Andreea Sasu, în vârstă de 34 de ani, este originară din Pașcani și a devenit cunoscută în Italia după câteva apariții Tv.

Românca a mai avut o relație cu Philipp Plein în trecut, însă bărbatul a înșelat-o. Creatorul de modă nu s-a lăsat cu una, cu două, ci a tot sunat-o pe Andreea să își ceară iertare, spunându-i că vrea să își întemeieze o familie cu ea.

„Am vorbit cu el şi mi-a zis că vine la Bucureşti. Mă bucur tare că, în sfârşit, a venit la noi în ţară pentru inaugurarea magazinului său. Nu, cât timp am fost împreună, nu am apucat să venim.

Nu aveam cum să vin cu el, având în vedere că el are acum o altă relaţie. Eu sunt foarte bine(…) Mi-a cerut să vin cu el, însă nu am acceptat. Nu as fi putut veni cu el după tot ce mi-a făcut. L-am iertat de două ori până acum şi încă nu ştiu… Nu pot să am o viaţă liniştită, aşa cum îmi doresc eu, lângă el.

Orgoliul meu de femeie nu mă lasă să accept aşa ceva. Şi cred că pot să am orice bărbat vreau! Aseară, după eveniment, am vorbit din nou. Mi-a spus că mă iubeşte şi că mă vrea alături de el. Mi-a spus că nu a adus-o pe Morgan în semn de respect faţă de mine.

Ştiu că mă iubeşte şi vrea să-mi arate că face totul pentru mine, ca să se întoarcă la mine. Îmi zice mereu că vrea un copil şi familie cu mine”, povestea românca în 2017.

Andreea s-a mutat în Italia în 2010 și a încercat să își facă o carieră în televiziune, apărând într-o emisiune unde juca rolul de ispită.

Iată că în ciuda infidelității designerului, Andreea Sasu a trecut peste și urmează să îi dăruiască un copil. Se pare că cei doi s-au mutat împreună încă de anul trecut, deși toată lumea credea că încă bărbatul încă este cu Lucia Bartoli, mama copiilor săi.
„Familia modernă este diferită pentru fiecare. Copiii nu ar trebui să fie niciodată într-o situație în care trebuie să aleagă între tată sau mamă. Acest lucru este important pentru noi toți’, a mai precizat Philipp Plein.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni