• PRO TV
  • Românii au trăit la cote înalte emoția primei seri de la EURO 2024! Spectacolul fotbalistic continuă, la PRO TV și VOYO

Românii au trăit la cote înalte emoția primei seri de la EURO 2024! Spectacolul fotbalistic continuă, la PRO TV și VOYO

Românii au trăit la cote înalte emoția primei seri de la EURO 2024! Spectacolul fotbalistic continuă, la PRO TV și VOYO

Un moment așteptat de un întreg continent. Un turneu final care reunește cele mai puternice echipe și care le aduce celor de acasă un regal fotbalistic.

EURO 2024 a început aseară, în direct, la PRO TV și pe VOYO cu o Ceremonie de deschidere încărcată de culoare și bucurie și a continuat cu un meci de senzație, între țara gazdă, Germania și Scoția. Telespectatorii nu au ratat niciun minut, iar PRO TV a fost pe primul loc în clasamentul audiențelor!

​Allianz Arena a prins viață ieri și a fost inundată de o mare de lumini și culori într-o Ceremonie de Deschidere grandioasă, care s-a încheiat cu un moment de neuitat. Soția lui Franz Beckenbauer, legendă a fotbalului, a adus pe gazon trofeul Campionatului, cel pentru care luptă toate echipele calificate.

​După câteva minute încărcate de emoție, pe teren și-au făcut intrarea echipele din primul meci, Germania și Scoția. Susținuți de un stadion plin, nemții au făcut spectacol și după doar 20 de minute conduceau cu 2 la 0, prin golurile lui Wirtz și Musiala. Înainte de pauză, scoțianul Porteous a văzu cartonașul roșu, iar Havertz a dus diferența la 3 la 0 după executarea perfectă a unui penalty. După pauză, nemții nu au mai turat motoarele la intensitate maximă, însă scorul final a fost unul de 5 la 1, după ce Fullkrug și Can și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor. Singurul gol al Scoției a fost, în fapt, un autogol marcat de Rudiger, în minutul 87.


Ceremonia de deschidere a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:44 – 21:59. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.1 puncte de rating și 32.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.8 puncte de audiență și 12.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 21:58, peste 2 milioane de telespectatori așteptau primul meci.

​Jocul dintre Germania și Scoția i-a ținut pe români în fața televizoarelor și a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 22:02 – 23:55. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.9 puncte de rating și 35.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.3 puncte de audiență și 11.7% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români urmăreau prestația celor două echipe, iar în minutul de aur, la ora 22:16, peste 2.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!
Finalul serii le-a adus celor de acasă Studioul UEFA EURO 2024, prezentat de Costin Ștucan. Alături de experții Ciprian Marica, Laurențiu Reghecampf și Florin Răducioiu, acesta a comentat cele mai importante momente ale meciului și a prefațat ceea ce va urma la EURO!

Studioul EURO a fost lider absolut de audiență în intervalul 24:00 – 25:00. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 3.1 puncte de rating și 21.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 1.6 puncte de audiență și 11.1% share.

​Spectacolul fotbalistic continuă astăzi, la PRO TV și pe VOYO!

Prima zi s-a încheiat, însă suporterii au doar motive de sărbătoare! Astăzi, de la ora 16:00, în direct, Ungaria și Elveția se vor întâlni în cel de-al doilea meci al grupei A și vor da o luptă importantă, având în vedere rezultatul înregistrat aseară. De la ora 19:00, atenția se mută asupra grupei B, când Spania va întâlni Croația, iar seara se va încheia, de la ora 22:00, când Italia și Albania se vor confrunta în ultimul meci al zilei.

Nu ratați EURO 2024, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

FOTO: PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni