• Emisiuni
  • La Măruță
  • Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, la sosurile picante ale lui Măruță! După ce a spus cum a învins cancerul, acum a mărturisit de cine a fost îndrăgostită

Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, la sosurile picante ale lui Măruță! După ce a spus cum a învins cancerul, acum a mărturisit de cine a fost îndrăgostită

Teodora Stoica și-a dorit să vină la cea mai picantă rubrică și, deși a acceptat sos cu cartofi în loc de bulete de cașcaval și lapte vegetal în loc de lapte obișnuit, a jucat pe bune.

Gallery

​Mai mult, a mărturisit că a fost îndrăgosită de doi antrenori:

„Mirel Rădoi. Când eram mică mergeam cu ei în vacanțe și îmi plăcea de el. Dar și de Vivi, să se noteze. Și nu am avut curaj să îi spun. (...) Și de Dică îmi plăcea când eram mică."

Mai mult, zâmbind, a spus ce jucători consideră ca fiind cei mai petrecăreți, iar despre tatăl ei a spus că e "prea competitiv, egoist și prea vorbăreț."

De curând, Teodora a povestit că s-a confruntat cu cancerul:

“Am aflat după operație, adică trebuia să-mi scot tiroida și credeam că nodulul e benign, dar nu era. N-am putut să procesez. Am plecat din spital, nu prea înțelegeam ce se întâmplă. (...) Am avut şi metastaze la plămân şi la coloană. Eu nu am făcut chimio sau alte proceduri.
În primul rând m-am simțit foarte vinovată pentru că am văzut cât de afectați erau cei din jur. (...) Am fost la pământ cam jumătate de an.
Adică știi că e cineva sus acolo, care îți dă asemenea provocări? Poate ca să te apropii de el. Clar asta a fost apropierea de Dumnezeu. Vorbeam cu El, nu vorbeam cu cei din jur, încercam să par OK."

FOTO: CAPTURĂ PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni