• PRO TV
  • Mesajul puternic pe care Kate Middleton l-a transmis prin intermediul rochiei purtate la Trooping the Colour. Detaliul secret care a trecut neobservat

Mesajul puternic pe care Kate Middleton l-a transmis prin intermediul rochiei purtate la Trooping the Colour. Detaliul secret care a trecut neobservat

Mesajul puternic pe care Kate Middleton l-a transmis prin intermediul rochiei purtate la Trooping the Colour. Detaliul secret care a trecut neobservat

Sâmbătă, 15 iunie, la Londra a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente anuale din calendarul Familiei Regale Britanice: parada militară Trooping the Colour, un eveniment în cinstea zilei de naștere a monarhului.

Gallery

​A fost pentru a doua oară când regele Charles a participat la acest eveniment de când a urcat pe tron, la 6 mai 2023.

Evenimentul, care i-a reunit din nou pe membrii Coroanei la balconul Palatului Buckingham, a fost unul foarte emoționant deoarece Kate Middleton și-a făcut și ea apariția la șase luni de când a dispărut din spațiul public pentru a urma tratamentul corespunzător pentru cancerul de care suferă.

Prințesa de Wales a avut și de această dată o apariție impecabilă, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Mesajul ascuns plin de speranță

Așa cum în 2023 a purtat o rochie din crep verde smarald cu nasturi cu bijuterii de la Andrew Gn și combinată cu o spectaculoasă fundiță Philip Treacy la spate, pentru prima sa apariție din acest an a optat pentru o rochie albă. Piesa Jenny Packham a fost pusă în evidență și de fundița romantică de pe umărul drept.

Ținuta prințesei nu a fost una aleasă la întâmplare, ci a ascuns și un mesaj puternic pe care Kate Middleton a vrut să-l transmită, deoarece albul reprezintă speranța și optimismul, sentimente care o însoțesc pe Kate Middleton într-un moment vital precum cel prin care trece.

Kate Middleton ar putea să participe vara aceasta și la evenimente publice

După șase luni de absență de la evenimentele publice, Kate Middleton și-a făcut pentru prima oară apariția pe 15 iunie, la Trooping the Colour. În urmă cu câteva zile, prințesa a adat noi detalii despre starea ei de sănătate și a mărturisit că este posibil să mai participe și la alte evenimente publice vara aceasta.

„Tratamentul meu este în curs și va dura încă câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă angajez în viața de la școală a copiilor, să petrec timp doar eu cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să muncesc puțin de acasă”.

„Aștept cu nerăbdare să particip la Parada de Ziua Regelui în acest weekend, cu familia mea, și sper să mă alătur și la câteva angajamente publice pe parcursul verii", a transmis Kate Middleton.

Sursa foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni