• PRO TV
  • Enrique Iglesias, imagini rare alături de cei trei copii. Băiețelul îi seamănă perfect!

Enrique Iglesias, imagini rare alături de cei trei copii. Băiețelul îi seamănă perfect!

Enrique Iglesias, imagini rare alături de cei trei copii. Băiețelul îi seamănă perfect!

Anna Kournikova a făcut o postare emoționantă de “Ziua Tatălui”, mulțumindu-i partenerului ei, Enrique Iglesias, că este un tată grozav petru cei trei copii ai lor.

“La mulți ani de Ziua Tatălui bărbatului meu!”, a scris Anna Kournikova pe pagina ei de Instagram, pe care postează extrem de rar. Anna și Enrique Iglesias au împreună trei copii: gemeni, un băiat și o fetiță, în vârstă de 6 ani, și încă o fiică, născută în 2020.

Gallery

​Vezi imaginilie postate de Anna Kournikova in galeria foto de mai sus!

Anna și Enrique formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul internațional – cei doi nu se afișează împreună la evenimente, nu vorbesc despre viața lor personală, iar Anna s-a retras definitiv din viața publică după ce s-a cuplat cu artistul.
Deși joacă rolul unui soț iubitor, Enrique a stârnit în ultima vreme o mulțime de controverse din cauza faptului că are obiceiul să își sărute, destul de pasional, fanele în timpul concertelor. În timpul unui interviu, Enrique Igleasias a fost întrebat dacă soția sa nu este deranjată de acest lucru.

​“Nu este deloc geloasă. Eu fac asta tot timpul! Îmi place să le îmbrățișez și să le sărut, îmi place să fiu aproape de ele!”, spune Enrique.
Artistul face asta chiar și atunci când soția sa este prezentă la concertele lui: “Nu e deranjată, știe că totul este regizat!”
Fanele nu consideră deloc normal gestul lui Enrique de a săruta alte femei
‘Este totală lipsă de respect față de soția lui!”
“De parcă Anna ar avea de ales…”
“Să îmbrățișezi fanele e ok, dar să le saturi… e prea de tot! Tipul nu are limite!”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni