• PRO TV
  • Enrique Iglesias pare că uitat cum să cânte. Fanii, șocați după ultimul lui concert

Enrique Iglesias pare că uitat cum să cânte. Fanii, șocați după ultimul lui concert

Enrique Iglesias pare că uitat cum să cânte. Fanii, șocați după ultimul lui concert

“Ce se întâmplă cu Enrique?”, s-au întrebat fanii artistului, după ce zeci de clipuri de la ultimul lui concert au ajuns virale pe TikTok. Enrique Iglesias pare că a uitat cum să cante, iar vocea lui sună ingrizitor. Mai mult, artistul i-a lăsat mai mult pe fani să îi interpreteze piesele.

Enrique Iglesias nu le-a lăsat o impresie prea bună fanilor din Toronto, care au mers să îl vadă cântând live în concert. Cântărețul a avut o prestație jalnică și de abia și-a putut interpreta cântecele.

@alexisnicoleofficial What happened @Enrique Iglesias ??? #trilogytour #enriqueiglesias #icanbeyourherobaby #elmo ♬ original sound - ALEXIS NICOLE ?

“Îmi vreau banii înapoi!”
“Oricât au costat biletele… a fost prea mult!”
“Enrique Iglesias în turneu instrumental în 2023”, au glumit fanii pe seama faptului că artistul a lăsat mai mult publicul să cânte.

@vicspens ?? #thetriologytour #enriqueiglesias #fyp #foryoupage #mtl ♬ original sound - vic

“Asta e o clonă, pe Enrique l-am văzut live și chiar știe să cante”, a comentat o fană, șocată și ea de ultima prestație live artistului.

@mortgagemankw #enriqueiglesias last night in Toronto @Enrique Iglesias #mortgageagentlife #concerts #toronto ♬ original sound - Leo.saleh

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni