• PRO TV
  • Angelina Jolie, apariție fermecătoare pe covorul roșu, alături de fiica Vivienne. Îmbrăcată într-o rochie cu decolteu, actrița a lăsat la vedere noul tatuaj

Angelina Jolie, apariție fermecătoare pe covorul roșu, alături de fiica Vivienne. Îmbrăcată într-o rochie cu decolteu, actrița a lăsat la vedere noul tatuaj

Angelina Jolie, apariție fermecătoare pe covorul roșu, alături de fiica Vivienne. Îmbrăcată într-o rochie cu decolteu, actrița a lăsat la vedere noul tatuaj

Angelina Jolie și fiica ei cea mică, Vivienne, au participat la cea de-a 77-a ediție a premiilor Tony din New York, pe 16 iunie 2024.

Producătoarea „The Outsiders”, în vârstă de 49 de ani , a pășit pe covorul roșu de la Teatrul David H. Koch al Lincoln Center din New York, purtând o rochie personalizată de catifea, într-o nuanță verde gri, de la Versace. Fotografii au observat imediat tatuajul de pe pieptul vedetei. Este vorba de o rândunică în zbor.

Această pasăre are o semnificație profundă. Se spune că este aducătoare de belșug casei unde își face cuibul. Rândunelele sunt cunoscute pentru loialitatea lor și pentru capacitatea lor de a se întoarce în același cuib an de an. Pasărea mai simbolizează legăturile strânse de familie și stabilitatea.

​Vivienne a purtat un costum, cu vestă și pantaloni, într-o nuanță mai închisă, pe care l-a combinat cu o cămașă albă și papion. 


În plin scandal între Angelina Jolie și Brad Pitt, acum divorțați, fiica lor Vivienne a renunțat la numele de familie al tatălui ei, Pitt.

Aceasta joacă într-o producție Broadway alături de mama ei, The Outsiders, iar fanii au observat că fata de15 ani a renunțat la numele Pitt. Aceasta figurează în distribuție cu numele Vivienne Jolie.

Vivienne nu este singurul copil care se distanțează de tatăl ei. Zahara (19 ani) și Shiloh (18 ani) și-au exprimat dorința de a renunța la numele Pitt. 

Vezi mai multe imagini cu actrița și copiii ei în galeria foto de mai jos. 

Gallery

Sursă foto: Getty Images 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni