• PRO TV
  • Oana Ciocan și Jador au fost surprinși sărutându-se, la scurt timp după ce au anunțat că s-au despărțit. S-au îmbrățișat, în club, în fața tuturor

Oana Ciocan și Jador au fost surprinși sărutându-se, la scurt timp după ce au anunțat că s-au despărțit. S-au îmbrățișat, în club, în fața tuturor

Oana Ciocan și Jador au fost surprinși sărutându-se, la scurt timp după ce au anunțat că s-au despărțit. S-au îmbrățișat, în club, în fața tuturor

Jador și Oana Ciocan au fost surprinși în timp ce se sărutau, într-un club, la doar o zi de când artistul a anunțat că s-au despărțit. Cei doi s-au distrat alături de Bogdan Mocanu și se purtau ca și când nimic neplăcut nu s-a întâmplat între ei.

 

Gallery

Jador și Oana Ciocan au anunțat că s-au despărțit, deși vorbeau despre nuntă și copil. Cu toate acestea, realitatea se pare că este alta, iar cei doi au fost surprinși sărutându-se, într-un club.

Oana Ciocan și Jador, surprinși în timp ce se sărutau

Oana Ciocan și Jador și-au băgat fanii în ceață, după ce au fost surprinși sărutându-se, la doar câteva ore de când artistul a anunțat că s-au despărțit. Fostul Faimos de la ”Survivor All Stars” vorbea fără încetare despre momentul în care aveau să ajungă în fața altarului.

Jador anunțat cu surle și trâmbițe cât este de îndrăgostit de Oana Ciocan și că abia așteaptă să devină soția și mama copiilor lui. Cu toate acestea, ceva s-a întâmplat și s-au despărțit, cel puțin la nivel declarativ.

Citește și:

​La doar o zi de când anunța că este, din nou, bărbat singur, Jador și Oana Ciocan au fost surprinși sărutându-se, într-un club, în văzul tuturor. Conform Cancan, totul s-a întâmplat într-un club de fițe din Capitală, alături de ei fiind chiar Bogdan Mocanu, cel cu care Jador a avut un conflict destul de aprins.

Cu toate acestea, nici Jador și nici Oana Ciocan nu au făcut vreo postare legată de acest moment, în continuare nu se urmăresc pe rețelele de socializare, iar pozele de cuplu încă sunt șterse.

Jador nu vrea să mai vorbească nimic despre viața personală

După ce a anunțat că s-a despărțit de logodnica sa, Jador a făcut o nouă postare pe rețelele de socializare, spunând că, de aici înainte, nu va mai comenta nimic despre ce se întâmplă în viața lui, chiar dacă interesul pentru acest subiect este destul de mare.

„Nu mai vreau să dau astfel de detalii din viața mea personală, pentru că, cu cât mi-am expus mai mult viața personală, cu atât oamenii m-au criticat mai mult și cu atât am primit mai multe injurii, mai multe critici și lucruri care nu țin de mine și am decis că viața mea personală este viața mea personală și nu voi mai spune nici, da nici nu. Nu voi comenta în niciun fel. Pur și simplu, nu mai comentez despre acest subiect.

Citește și:

Este viața mea. Nu vreau să o expun și sper că înțelegeți. Oamenii care mă iubesc sper să înțeleagă că nu îmi mai doresc lucrul ăsta, deci sper să înțelegeți că oamenii mă critică foarte ușor și nu mai vreau să dau detalii din viața asta”, a declarat Jador, pe contul său de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni