• PRO TV
  • Theo Rose a lansat piesa „Nu mă duc la club”. Reacția admiratorilor: „Ești fenomenală, fată!”

Theo Rose a lansat piesa „Nu mă duc la club”. Reacția admiratorilor: „Ești fenomenală, fată!”

Theo Rose a lansat piesa „Nu mă duc la club”. Reacția admiratorilor: „Ești fenomenală, fată!”

Theo Rose a lansat astăzi 17 iunie, piesa „Nu mă duc la club”. În colaborare cu DOMINO și Alessandra, artista aduce o melodie inspirată din folclor, dar cu un vibe modern, numai bună pentru petrecerile din această vară.

Gallery

„Gata! Ne-am grăbit cât am putut. “Nu ma duc la club” e peste tot, pe internet. Spor la lucru in orice zi a săptămânii!”, este mesajul prin care Theo Rose anunță lansarea noii sale piese. 

De muzică s-au ocupat: Theo Rose, Alessandra, Florian Rus, Cezar Guna și Costel Dominteanu (DOMINO). La versuri au lucrat: Alessandra, Florian Rus, Cezar Guna. Producția este semnată de Costel Dominteanu (DOMINO).

Melodia a intrat deja în trending pe YouTubu, iar admiratorii lui Theo Rose au copleșit-o cu mesaje: 

Ești fenomenală, fată! Theo Rose a lansat o piesă care m-a cucerit pe loc, îmi place de fata asta. Este combinația perfectă între moder și tradițional, un amestec magic de melodie actuală și ritmuri autentice din folclorul nostru. Această piesă va fi hitul tuturor petrecerilor și cluburilor, fără îndoială. Versurile sunt atât de inspirate, ce să mai zic- pur și simplu le ador, i-a scris Ștefana Peev.

„Cele mai adevărate versuri pentru noi”;

„Una ca ea și o astfel de melodie nu mergea la Eurovision, ha? Rupea tot zic!;

„Videoclipul îmi dă vibe-ul Vitoriei Lipan, îmi dă senzația unei femei puternice, independente și muncitoare. Super piesa! Merită să fie auzită peste tot, ne reprezintă cel mai bine ca și țară, ca și tradiție, ca și popor!”, au mai scrie ascultătorii. 

Sursă foto: Instagram, arhiva PRO TV

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni