• PRO TV
  • Fotografia care a topit inimile tuturor! Ce a apărut pe contul oficial de Instagram al lui Kate Middleton și William după parada Trooping the Colour

Fotografia care a topit inimile tuturor! Ce a apărut pe contul oficial de Instagram al lui Kate Middleton și William după parada Trooping the Colour

Fotografia care a topit inimile tuturor! Ce a apărut pe contul oficial de Instagram al lui Kate Middleton și William după parada Trooping the Colour

În weekend, britanicii și fanii familiei regale din întreaga lume s-au bucurat s-o revadă pe Kate Middleton, poate cea mai iubită prințesă din lume de la moartea Dianei – „prințesa inimilor”.

Gallery

​Kate Middleton a participat alături de familia regală la celebra parada „Trooping the Colour” și a fost prima apariție publică a prințesei după anunțul din martie care a șocat o lume întreagă. Atunci, soția prințului William a dezvăluit într-un video că a fost diagnosticată cu cancer și că a început chimioterapia.

Cu un aer diafan și un zâmbet larg, Kate a fost impecabilă într-o ținută albă de la unul dintre designerii ei preferați, Jenny Packham.

Prințesa i-a avut alături pe Wiliam și cei trei copii: prințul George (10 ani), prințesa Charlotte (9 ani) și prințul Louis (6 ani).

Ce a apărut pe contul oficial de Instagram al lui Kate Middleton și William după parada Trooping the Colour

După parada Trooping the Colour, britanicii au mai avut un motiv de sărbătoare. Atât în Marea Britanie, cât și în SUA, Ziua Tatălui (Father’s Day) are loc în a treia duminică din iunie.

Pe contul oficial de Instagram al prințului și al prințesei de Wales a apărut o fotografie emoționantă cu prilejul acestei zile speciale. 

Aceasta îi înfățișează pe George, Charlotte și Louis pe plajă, alături de tatăl lor. Copiii sunt cu spatele la obiectivul aparatului foto, privesc marea, iar William îi îmbrățișează protector.

Fotografia emoționantă care a adunat zeci de mii de like-uri a fost făcută recent chiar de către Kate Middleton. Pasiunea pentru fotografie a prințesei este cunoscută în întreaga lume. Ea este cea care realizează portretele celor trei copii la zilele aniversare.

„Te iubim, papa! La mulți ani de Ziua Tatălui! G, C & L”, este mesajul care însoțește fotografia care a topit inimile internauților. (Vezi fotografia în GALERIA FOTO de mai sus)

Fotografii: Getty Images/ Instagram @princeandprincessofwales

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni