• PRO TV
  • După o pauză binevenită, Kanye West și Bianca Censori și-au reluat aparițiile ridicole. Ținutele bizare cu care au apărut de data asta

După o pauză binevenită, Kanye West și Bianca Censori și-au reluat aparițiile ridicole. Ținutele bizare cu care au apărut de data asta

După o pauză binevenită, Kanye West și Bianca Censori și-au reluat aparițiile ridicole. Ținutele bizare cu care au apărut de data asta

Spadasin sau apicultor? Fanii încă nu își dau seama în ce categorie să încadreze cel mai nou look al excentricului Kanye West.

După o scurtă perioadă în care am luat o pauză de la aparițiile lor excentrice, Kanye și Bianca și-au reluat obiceiurile. Cei doi au fost văzuți împreună la Paris, acolo unde în prezent are loc Săptămâna Modei dedicată bărbaților.

Dacă în ceea ce îl privește pe Kanye putem doar să intuim că este în acel costum, pe Bianca putem să o admirăm în toată splendoarea, într-un body nude, ușor transparent și aproape inexistent de la spate.

Gallery

Bianca Censori a afișat de data asta un look nou – și-a vopsit părul roz.

Publicația Daily Mail a cerut părerea unui specialist în PR legat de strategia folosită de Kanye West. Acesta crede că totul e făcut pentru publicitate, pentru a atrage atenția și pentru a fi non stop în atenția publiclui, prin aceste elemente de șoc.

„Kanye înțelege efectul socului și încearcă “rupă” internetul. Cred că mulți oameni încep să se simtă destul de inconfortabil din cauza faptului că își transforma partenera în ce vrea el. Pe de o parte unii cred că este controlată de el, iar pe de alta parte sunt alții care sunt de părere că această femeie este complice și pe deplin implicată în acest spectacol ciudat. Dar este un spectacol ciudat la care toată lumea participă și unii chiar se bucură de aceste fotografii destul de explicite. E clar că unele dintre rochii sunt făcute strict pentru publicitate”, spune Mark Borkowski, expert în PR.

​Sursa foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni