• PRO TV
  • (P) Îți dorești un costum de mire elegant și de calitate pentru nuntă? Alege tradiția și prestigiul brandului românesc Seroussi

(P) Îți dorești un costum de mire elegant și de calitate pentru nuntă? Alege tradiția și prestigiul brandului românesc Seroussi

(P) Îți dorești un costum de mire elegant și de calitate pentru nuntă? Alege tradiția și prestigiul brandului românesc Seroussi

Când vine vorba de nuntă, alegerea ținutei reprezintă un aspect important, atât pentru mireasă, cât și pentru mire. Cu siguranță vrei să te bucuri de un costum de nuntă bărbătesc, care îți vine perfect și care a fost creat din materiale de cea mai bună calitate, cu croială impecabilă și design modern. La Seroussi găsești costumul de mire care îți oferă un aspect deosebit și în care te vei simți confortabil pe durata întregului eveniment.

Costume de mire create cu măiestrie

Atunci când dorești să arăți impecabil la nunta ta și să te bucuri de o ținută în care te vei simți ca un rege, Seroussi îți oferă cea mai bună opțiune. De peste 25 de ani, acest brand românesc de prestigiu a oferit bărbaților șansa să strălucească la cel mai important eveniment din viață, prin intermediul unor costume de mire ce impresionează prin designul rafinat și materialele de cea mai bună calitate.

Fiecare outfit este creat respectând tradiția croitoriei de înaltă clasă, cu finisaje impecabile, stofe atent selecționate, din fibre naturale, precum lâna, mătasea, bumbacul sau mohairul, ce asigură un confort sporit și un feeling plăcut. Ai la dispoziție o colecție variată de modele de costume de mire și piese vestimentare de calitate. Poți alege ținuta conform stilului pe care îl preferi, clasic sau modern, precum și conform tematicii nunții.

Printre articolele vestimentare de ceremonie oferite, se numără:

  • Sacou smoking
  • Sacou ceremonie bărbați
  • Cămăși ceremonie bărbați
  • Pantaloni de nuntă
  • Papioane, batiste, butoni cămașă

Ai posibilitatea să-ți alcătuiești o ținută așa cum dorești, formată din piese vestimentare de calitate înaltă, ce păstrează liniile clasice, dar care prezintă și accente contemporane, aliniate trendurilor actuale. Poți să alegi materialele și culorile costumului de nuntă, dar și accesoriile ce conferă unicitate ținutei.

Ai parte de un costum de mire confortabil și deosebit

Confortul reprezintă un aspect la fel de important ca și eleganța, atunci când trebuie să-ți alegi ținuta de cununie. Un costum de nuntă este purtat pe durata întregului eveniment, trebuind să reziste și să se mențină în stare optimă. Seroussi înțelege acest fapt și de aceea îți oferă costume de mire și piese vestimentare în care te bucuri de un confort sporit, dat de croielile perfect fit și de calitatea țesăturilor.

​Este important să te simți bine într-o ținută impecabilă, atât din punct de vedere vizual, cât și practic. Beneficiezi de avantajul de a găsi ținute de mire pe măsura ta, astfel încât hainele să-ți cuprindă optim forma corpului și să-ți ofere libertate de mișcare. La nunta ta, vei arăta extraordinar și te vei simți extraordinar într-un outfit care îți vine perfect.

Seroussi excelează în crearea unor costume de mire ce sunt adevărate capodopere de stil și care îmbină armonios confortul desăvârșit cu eleganța atemporală. Te vei distinge și vei păși cu încredere la cel mai important eveniment din viața ta, alături de persoana pe care o iubești. Marchează acest moment cu un costum de mire pe măsură!

 Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni