• PRO TV
  • Participă la Concursul Betano și EURO 2024 și câștigă premii fabuloase! Cum te înscrii

Participă la Concursul Betano și EURO 2024 și câștigă premii fabuloase! Cum te înscrii

Participă la Concursul Betano și EURO 2024 și câștigă premii fabuloase! Cum te înscrii

Ești pregătit să îți pui la încercare cunoștințele fotbalistice și să câștigi premii incredibile? Alătură-te concursului nostru special organizat împreună cu Betano și EURO 2024 și ai șansa să devii marele câștigător!

Cum participi?

Tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul de concurs aici și să faci predicții pentru meciurile zilei următoare. Este simplu și distractiv! În fiecare zi, ai ocazia să ghicești scorul meciurilor și să îți demonstrezi priceperea în materie de fotbal.

Ce poți câștiga?

Dacă ghicești cel puțin un răspuns corect, vei intra automat în tragerea la sorți pentru a câștiga unul dintre cele 22 de abonamente VOYO de 6 luni.

Dar nu se oprește aici! Cel mai activ utilizator din întreaga perioadă de concurs, cu cele mai multe răspunsuri corecte, va fi desemnat marele câștigător și va primi un voucher de cumpărături în valoare de 3000 de lei!

De ce să participi?

  • Premii Generoase: Pe lângă premiile zilnice, voucherul de 3000 de lei este o motivație excelentă pentru a participa zilnic.
  • Distracție și Adrenalină: Predicțiile zilnice îți vor aduce adrenalina fiecărui meci, sporindu-ți entuziasmul pentru EURO 2024.
  • Competiție și Recompensă: Concursul îți oferă ocazia să concurezi cu alți fani ai fotbalului și să îți demonstrezi cunoștințele.

​Cum să fii cel mai activ?

Pentru a avea șansa de a câștiga marele premiu, asigură-te că participi zilnic și îți actualizezi predicțiile pentru fiecare meci. Fiecare răspuns corect te apropie de premiul cel mare!

Nu uita!

Participarea este simplă și rapidă. Accesează link-ul de concurs aici, fă-ți predicțiile și urmărește cum se desfășoară meciurile. Cine știe? Poate vei fi tu cel care va pleca acasă cu voucherul de 3000 de lei!

Articol susținut de Betano

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni