• PRO TV
  • Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan. Mesajul publicat de artist pe o rețea de socializare: „Da, este adevărat...”

Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan. Mesajul publicat de artist pe o rețea de socializare: „Da, este adevărat...”

Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan. Mesajul publicat de artist pe o rețea de socializare: „Da, este adevărat...”

În ultima perioadă, în spațiul public s-a speculat că Jador și Oana Ciocan și-ar fi spus „adio”. Acum, artistul a venit cu confirmarea.

Gallery

Jador și Oana Ciocan erau în culmea fericirii și se gândeau să facă pasul cel mare în relația lor. Când lucrurile păreau că s-au așezat mai bine ca oricând pentru ei, iată că ruptura s-a produs și au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și:

Jador și Oana Ciocan nu mai formează un cuplu

După o lungă perioadă în care nu s-au mai afișat împreună, iar în spațiul public s-a speculat că nu mai formează un cuplu, iată că Jador a confirmat că relația lui cu Oana Ciocan a ajuns la final. Artistul a publicat un mesaj scurt pe InstaStory în care a precizat că este adevărat ce se spune în spațiul public, fără să dea alte detalii.

Citește și:

„Da, este adevărat, eu și Oana nu mai suntem împreună”, a scris Jador pe story.

Dacă toată lumea se aștepta ca cei doi să meargă la altar, ei bine, lucrurile stau diferit, decizia a lor a fost să meargă pe drumuri separate.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni