• PRO TV
  • "Am asteptat 30 de ani pentru asta" Tata şi fiu au recreat imaginea cu ei de la prima lansare a navetei Columbia VIDEO

"Am asteptat 30 de ani pentru asta" Tata şi fiu au recreat imaginea cu ei de la prima lansare a navetei Columbia VIDEO

"Am asteptat 30 de ani pentru asta" Tata şi fiu au recreat imaginea cu ei de la prima lansare a navetei Columbia VIDEO

Potrivit NASA, aproximativ un milion de persoane au asistat la lansarea navetei spatiale Atlantis in ultima misiunea catre Statia Spatiala Internationala. Printre cei prezenti s-au aflat multi care au asistat si la prima lansare de la Kennedy Space Center (naveta Columbia) in aprilie 1981.  

Impatimiti de astronomie, Chris si Kenneth Bray, tata si fiu, au trecut prin tot felul de peripetii - zbor avionului lor catre Orlando a fost amanat cateva ore, apoi abia au gasit o masina de inchiriat ca sa-  asiste si la ultimul zbor din cadrul programului spatial NASA.

In aprilie 1981 au fost prezenti la prima lansare, deoarece Kenneth Bray, designer de bijuterii, a desenat ecusoanele purtate la prima misiune si la cateva dupa aceea.

Acum, dupa 30 de ani, s-au zbatut sa faca rost de bilete, au ajuns (pe 8 iulie) din nou la Kennedy Space Center si au recompus imaginea cu ei asistand la lansarea navetei Columbia in prima misiune spatiala NASA.

S-au imbracat aproape la fel, au stat in aceeasi pozitie, in acelasi loc si dupa ce au postat pe Flickr cele doua imagini  facute la o distanta de 30 de ani, aceste au fost vizualizate pana acum de 550.000 de persoane.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni