• PRO TV
  • Anna Kurnikova, iubita lui Enrique Iglesias, frumoasa si sexy la 29 de ani! FOTO

Anna Kurnikova, iubita lui Enrique Iglesias, frumoasa si sexy la 29 de ani! FOTO

Anna Kurnikova, iubita lui Enrique Iglesias, frumoasa si sexy la 29 de ani! FOTO

Ex-tenismena rusoiaca Anna Kurnikova a implinit luni, 7 mai, 29 de ani si, desi nu a castigat nici un Grand Slam, frumusetea si senzualitatea ei au mentinut-o mereu in central atentiei, mai ales ca, de cativa ani, este iubita lui Enrique Iglesias.

Anna Kurnikova s-a nascut pe 7 iunie 1981 la Moscova si la 9 ani s-a mutat cu familia in Miami, unde si-a inceput cariera in tenis.

Anna s-a despartit de sportul alb, mai joaca doar in meciuri amicale, dupa ce nu a castigat niciun Grand Slam la categoria individual, insa frumusetea ei i-a adus multe contracte de publicitate. Marci importante, ca BMW, K-Swiss si Omega, printre altele, i-au folosit imaginea pentru a-si promova unele produse.

Multi au criticat-o pe Anna Kurnikova, pentru ca, in loc sa se dedice sportului, a prefereta sa se dedice unei vieti de starleta glamouroasa. Anna, insa, aflata in permanenta in lumina flash-urilor, nu isi iroseste timpul prin magazinele de fite sau pe la mondenitati.

In aprilie, a fost omagiata pentru munca ei in scopuri umanitare pe care a dus-o in Haiti si in tara natala. In Rusia, unde Anna a calatorit cu multe ocazii pentru a le vorbi adolescentilor despre metodele de prevenire impotriva infestarii cu HIV, fosta tenismena ii ajuta pe bolnavi si pe copiii saraci.

In ceea ce priveste viata sentimentala, de cativa ani, Anna are o relatie cu Enrique Iglesias. Pana cand sa-l intalneasca pe cantaretul spaniol, i s-au atribuit numeroase povesti de amor, insa ea le-a negat, una cate una. Se stie cu siguranta ca printre primii ei iubiti s-au numarat hocheistii Sergei Fedorov si Pavel Bure.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni