• PRO TV
  • Celebritatile si alunitele lor sexy! FOTO

Celebritatile si alunitele lor sexy! FOTO

Celebritatile si alunitele lor sexy! FOTO

Denumite pe buna dreptate “grains de beaute”, la curtea regilor Frantei, alunitele sunt chic, reusind sa le confere senzualitate si distinctie celor dotate natural sau celor care si le deseneaza cu un creion dermatograf.  

Numeroase celebritati au aceste mici semene maronii. Bineinteles ca nu o alunita le face mai frumoase si mai sexy pe Natalie Portman, Scarlett Johansson, Janet Jackson, Elsa Pataky, Eva Mendes sau pe Kate Winslet.

Alunita celebrului top model Cindy Crawford a devenit un fel de brand pentru frumoasa ei posesoare, iar senzuala Angelina Jolie s-a decis sa renunte la alunita plasa deasupra sprancenei drepte, care oricum nu-I sporea senzualitatea.

Alunitele nu au fost considerate dintotdeauna un semn al frumusetii. In Evul Mediu, posesoarele de alunite erau considerate vrajitoare si arse pe rug, pentru ca in Renastere femeile sa isi fabrice alunite din matase sau din catifea si sa si le aplice pe fata ca un semn de frumusete.

In Franta, functie de locul unde erau aplicate - pe obraz, decolteu, pe buza superioara, pe gat, in coltul ochilor, pe frunte -, alunitele transmiteau un anumit mesaj, gen imi place sa flirtez, dorinta de a fi sarutata, invitatie la o partida de amor, prudenta.

De-a lungul timpului, s-a incercat decodificarea lor, crezandu-se ca sunt un fel de mesaje, ca amplasrea lor pe corp nu este intamplatoare. Astfel, exista si o arta divinatorie care dezvaluie semnificatiile alunitelor, functie de locul unde sunt plasate. De exemplu, daca ai o alunita pe tampla inseamna ca esti o persoana rationala, alunitele de pe fese sunt de bun augur, in timp ce una amplasata intre sani desemneaza o persoana care ar avea darul prevestirii.

Revenind la celebritatile care au acest semn distinctiv, o dovada in plus a farmecului lor, cine ti se pare cea mai sexy posesoare de alunite?
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni