• PRO TV
  • Nicholas Cage, un politist corupt in ”Bad Lieutenant” pe voyo.ro

Nicholas Cage, un politist corupt in ”Bad Lieutenant” pe voyo.ro

Nicholas Cage, un politist corupt in ”Bad Lieutenant” pe voyo.ro

Voyo.ro recomanda pe 9 august filmul ”Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans” (”Pacatele unui politist: Ultimul apel - New Orleans, 2009), cu Nicholas Cage si Eva Mendes in rolurile principale.

Filmul il are in centrul actiunii pe Terence McDonagh (Nicolas Cage) un agent de politie curajos, care a salvat viata unui om in timpul uraganului Katrina. Dependent de analgezice, fara de care durerile de spate devin chinuitoare, politistul incepe insa sa consume si cocaina pentru a-si alina chinurile fizice. Insarcinat cu investigarea asasinarii unor imigranti senegalezi, Terence McDonough se transforma incetul cu incetul intr-un politist corupt, dependent de droguri, care il protejeaza pe un celebru traficant de stupefiante cu scopul de a-si asigura lui insusi necesarul zilnic de cocaina.

In 1992, Harvey Keitel aparea in pelicula ”Bad Lieutenant” in rolul unui politist corupt care pastreaza din drogurile confiscate de politie si le vinde mai departe dealerilor, dar nu inainte de a-si opri si el. Abel Ferrara, cel care a regizat si scris productia din anii ’90 nu s-a aratat incantat de noul film cu Nicholas Cage, atunci cand acesta a fost anuntat. Mai mult, producatorii peliculei din 2009 au declarat ca filmul lor nu este o continuare a mai vechiului ”Bad Lieutenant”.

Cu toate acestea, ”Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans” a fost lansat pe acceasi data ca cel din 1992, mai precis pe 20 noiembrie, iar povestile celor doua productii sunt foarte asemanatoare. In timpul filmarilor, la scenele cu cocaina Nicholas Cage a folosit pudra pentru bebelusi.

Intra si tu pe www.voyo.ro

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni