• PRO TV
  • Sarah Jessica Parker si colegele ei din “Totul despre sex” - la inceput de cariera si acum! FOTO

Sarah Jessica Parker si colegele ei din “Totul despre sex” - la inceput de cariera si acum! FOTO

Sarah Jessica Parker si colegele ei din “Totul despre sex” - la inceput de cariera si acum! FOTO

Protagonistele din “Totul despre sex”, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon si Kristin Davis, reprezinta chintesenta glamour-ului si a elegantei, sunt vanate de fotografii din intreaga lume, iar designeri celebri de moda isi doresc sa lucreze cu ele, insa la inceputul carierei lor aveau un look modest si nimeni nu se gandea ca vor ajunge fashion icons pentru milioane de femei.

Carrie Bradshow, personajul interpretat de Sarah Jessica Parker, a facut din pantofii Manolo Blahnik un accesoriu esential, must have, pentru femeia moderna si impreuna cu prietenele ei a trasat noi repere pentru femeile independente, sigure pe ele, fashioniste.

Insa cele patru actrite nu au fost intotdeauna icons de glamour, inceputurile lor in Cetatea filmului, Hollywood, a fost discret, iar chipurile lor erau total diferite de cele de acum.

Sarah Jessica Parker, in tinerete, nu avea surasul luminos de acum, nici parul nu-i statea bine, iar sprancenele erau groase ca doua lipitori. Bineinteles, nici nu purta Dior, Chanel sau Vera Wang.

Cynthia Nixon, care o interpreteaza pe Miranda Hobbes, inainte sa fie moderna si agresiva avocata avea un aspect mai angelic. Roscata, cu parul lung, aspect fragil, aparea in filme din anii ’90, cum a fost si “Amadeus”.

Kristin Davis, interpreta romanticei Charlotte York, aparea la finalul anilor ’80, in filmul “Doom Asylum”, cu ochelari de vedere si parul ondulat in stilul epocii. Mai sofisticata o interpreta apoi pe reaua Brook Amstrong din serialul “Melrose Place”.

Kim Cattrall, interpreta “nerusinatei” si dezinhibatei sexual Samantha Jones, a suferit poate cea mai spectaculoasa transformare. Nimeni nu si-ar fi putut imagina privind-o in cel de-al saselea sezon din serialul “Star Treck” ca se va transforma in blonda senzuala, devoratoare de barbati, din “Totul despre sex”.

Poti sa le vezi pe cele patru celebre actrite in toata splendoarea lor la Hollywood Multiplex si Cinema Pro, unde, din 4 iunie, ruleaza filmul "Totul despre sex 2"!

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni