• PRO TV
  • Busu joaca intr-un film nerecomandat minorilor, alaturi de Rachel Weisz

Busu joaca intr-un film nerecomandat minorilor, alaturi de Rachel Weisz

Busu joaca intr-un film nerecomandat minorilor, alaturi de Rachel Weisz

Nu va speriati, pentru ca nu este vorba de un film din categoria \"xxx\", ci de o productie cu un subiect controversat.

Pelicula care va avea premiera anul acesta se numeste The Whistleblower si are in centrul atentiei un scandal sexual cu oficiali ai SUA.

Actiunea se petrecere in Bosnia, iar Florin Busuioc joaca rolul unui politist local, care "stie cum merge treaba" acolo si are legaturi cu tot felul de persoane dubioase.

Rachel Weiszeste o politista din Nebraska, trimisa in Bosnia sa ancheteze ceea ce parea o crima sexuala. Numai ca ea descopera la un moment dat ca are de-a face cu ceva mult mai grav: o retea de traficanti de carne vie, care obliga fete foarte tinere sau abia trecute de 18 ani sa devina prostituate. Ba mai mult decat atat, ea afla ca in acest scandal sexual sunt implicate diferite personalitati americane, precum si oficiali ai Natiunilor Unite.

"Nu este un film anti-american", a explicat Busu pentru stirileprotv.ro, ci "un film despre realitatea cruda care ne inconjoara la tot pasul." Asa ca nu este de mirare faptul ca The Whistleblower nu este recomandat minorilor - nu numai din cauza subiectului abordat - ci si a limbajului folosit.

 Intr-una din scene, Florin Busuiocare o altercatie cu un alt personaj si, desi sunt bosniaci, au cateva replici "violente" in limba romana. Ramane de vazut daca, la post-productie, acestea vor fi dublate sau vor ramane "in original."

Pe de alta parte, Busu spune ca The Whistleblowernu poate fi considerat neaparat un film "de actiune", in sensul clasic al cuvantului, cu impuscaturi la tot pasul si explozii stralucitoare. Exista si astfel de scene, insa " foloseste foarte mult actiunea destul de puternica, ca impact, din realitate, peste care noi trecem de multe ori cu vederea. Se intampla acolo lucruri care tin de actiune, dar nu din arsenalul filmelor de actiune, ci din arsenalul realitatii ... dure."

De altfel, "whistleblower" este un termen care se refera la persoana/persoanele care demasca o nedreptate, coruptia dintr-un sistem de Stat, etc.

Click AICI pentru a citi mai multe despre acest subiect!

Busu joaca intr-un film nerecomandat minorilor, alaturi de Rachel Weisz

StirileProTV.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni