• PRO TV
  • Catalin Maruta, luat la intrebari de politie sub balconul fostei doamne Dichiseanu. Uite ce s-a intamplat! VIDEO

Catalin Maruta, luat la intrebari de politie sub balconul fostei doamne Dichiseanu. Uite ce s-a intamplat! VIDEO

<span style="color:#f00;">Catalin Maruta</span>, luat la intrebari de politie sub balconul fostei doamne Dichiseanu. Uite ce s-a intamplat! VIDEO

Pentru ca doar “da, da, dragostea” te face sa mergi mai departe, fosta doamna Dichiseanu si-a vazut de drum, iar acum asteapta un copil cu sotul sau grec, cu care s-a casatorit in secret anul acesta.

Intors la serviciu, Catalin Maruta nu putea rata ocazia de a-i spune Simonei “la multi ani marca Happy Hour”, in traditia deja cunoscuta. Astfel, inarmat cu zestre de nunta formata din perne si paturi, cu flori, tort si alai dupa el, prezentatorul de la Pro Tv s-a oprit chiar sub balconul viitoarei mamici, hotarat sa o felicite pe aceasta in stilul “Happy Hour”.

Si daca anul trecut Maruta i-a dus doamnei Dichiseanu la usa un stripper, de data aceasta, vedeta Pro Tv s-a hotarat sa se adapteze evenimentelor din viata Simonei si i-a luat cu sine pe Ionita din Clejani si un lautar al sau pentru a-i canta “ia-ti mireasa ziua buna”.

Mai mult, Catalin Maruta nu a stat pe ganduri si s-a cocotat cu ajutorul unei macarale pana la balconul cu pricina. In vazul vecinilor stransi ca la urs, dar si al muncitorilor care lucrau la o cladire din apropiere si care au intrerupt munca, alaiul s-a pus pe cantat din toti rarunchii. O alta prezenta deja traditionala a fost si un echipaj de politie, atras la fata locului de zarva provocata de Catalin Maruta si ajutoarele sale.

 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni