• PRO TV
  • Cantareata Angela Ciochina vine AZI in direct in platoul “Happy Hour”, la Pro Tv. Afla povestea cutremuratoare a artistei!

Cantareata Angela Ciochina vine AZI in direct in platoul “Happy Hour”, la Pro Tv. Afla povestea cutremuratoare a artistei!

Cantareata Angela Ciochina vine AZI in direct in platoul “Happy Hour”, la Pro Tv. <span style="color:#f00;">Afla povestea cutremuratoare a artistei!</span>

Vinerea aceasta, de la 17.45, Catalin Maruta o va primi in platoul “Happy Hour” pe cantareata Angela Ciochina. Dupa evenimentele tragice care i-au marcat ultimii ani din viata, aceasta isi va face prima aparitie intr-un platou TV dupa ce anul trecut, in septembrie, a fost gasita in coma in casa ei din Urecheni.

Nu uita ca emisiunea Happy Hour poate fi urmarita si LIVE pe happyhour.protv.ro, de luni pana vineri, de la 17:45.

Catalin Maruta va sta de vorba cu ea despre trauma prin care a trcut, despre motivele care au impins-o sa se retraga de lume, despre cum este viata sa acum si ce o face sa mearga mai departe, dar si despre dorinta sa ca in scurt timp sa poata veni din nou in emisiune pentru a canta, pe propriile picioare, o piesa intreaga.

In septembrie 2010, Angela Ciochina a fost gasita in coma in casa ei din Urecheni, intr-o mizerie de nedescris, cu rani pe spate de la statul intins si nemiscat, nespalata, cu un pampers neschimbat, iar casa era intr-o dezordine de neimaginat, cu foarte multe sticle de bautura goale langa pat. Retrasa la Urecheni in 2009, dupa ce atat mama, cat si sora sa murisera de cancer, Angela a rupt legaturile cu lumea si s-a adancit in depresie. O femeie, Vania, ar fi trebuit sa o ingrijeasca la Urecheni, a imputernicit-o chiar pe aceasta sa aiba acces la contul ei bancar, tocmai ca femeia sa ii poata asigura cele necesare traiului. Insa dupa ce Angela a fost internata, s-a vazut ca din contul ei, in noua luni de zile, disparusera 35.000 de euro, ultima retragere fiind facuta chiar cu doua zile inainte ca Angela sa fie gasita in coma in casa. Vania se dezvinovateste insa si spune ca avea procura, iar sumele ii erau cerute chiar de Ciochina.

In perioada septembrie 2010 – aprilie 2011, Angela a schimbat spital dupa spital, a fost internata cu insuficienta renala si cu ciroza hepatica etilica, doctorii spunand ca a ingerat o cantitate uriasa de alcool intr-un timp foarte scurt. Apropiatii ei sustin ca Vania a imbuibat-o probabil cu alcool.

Acum, dupa mai multe tratamente, ciroza e sub control, ficatul are dimensiuni si consistenta normala, insa Angela nu poate sa mearga: de la statul in pat, ligamentele i s-au scurtat. “Daca va fi nevoie, voi merge si cu scaun cu rotile sa cant! Nu e problema! Il voi decora frumos, ca si cum as fi la o filmare la televiziune. Cand eram mica, la noi in Moldova, imi amintesc ca venise Ioana Radu, la un spectacol, in satul vecin, la caminul cultural! Si spunea cineva ca a venit cu scaun cu rotile, pe scena, asa a cantat. Si m-a impresionat foarte mult! Fara sa stiu ca va veni si vremea cand voi ajunge la fel”, a declarat Angela.

Ce crede despre tot ce i s-a intamplat, cum arata acum o zi din viata sa, cine o viziteaza la clinica unde este internata, dar si ce sanse are sa mai mearga vreodata, Catalin Maruta va afla de la invitata sa in editia “Happy Hour” de vineri.

Angela Ciochina s-a nascut pe 17 aprilie 1955, in Urecheni, judetul Neamt. Fata de preot, solista, compozitoare si profesoara de canto, colega de generatie cu Mihaela Mihai si Mihaela Runceanu, dupa 1990 Angela a intrat intr-un con de umbra. S-a casatorit la 38 de ani si nu a avut copii, insa a divortat dupa doar cativa ani, pentru ca simtea ca nu se potriveste cu sotul ei. Acum crede ca nu a apucat sa il cunoasca foarte bine inainte de casatorie si ca asta a fost greseala lor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni