• PRO TV
  • Marea dragoste a lui Toma Caragiu a fost la “Happy Hour”

Marea dragoste a lui Toma Caragiu a fost la “Happy Hour”

Marea dragoste a lui Toma Caragiu a fost la “Happy Hour”

In editia “Happy Hour” din 12 septembrie, Catalin Maruta s-a intalnit cu cea de-a doua sotie a marelui actor Toma Caragiu, cea pe care acesta a considerat-o pana in ultima clipa de viata marea sa dragoste.

Elena Caragiu a venit in tara tocmai din Statele Unite si a spus la “Happy Hour” o poveste de viata uluitoare.

Elena si Toma Caragiu au trait o poveste de dragoste frumoasa, curmata insa de tragedia provocata de cutremurul din 1977. S-au cunoscut pe vremea cand maestrul Caragiu era casatorit cu alta femeie, insa destinul a facut ca cei doi sa se indragosteasca nebuneste.

In 1964 s-au casatorit si au trait impreuna 14 ani. Povestea lor de dragoste a stat parca sub semnul magiei tot timpul: chiar inainte sa o cunoasca, o ghicitoare i-a prezis marelui Toma Caragiu ca in viata sa va aparea o femeie pe nume Elena, care va fi marea sa dragoste si cu care va convietui timp de 14 ani, dupa care in existenta sa va avea loc o prabusire. Urmarit de aceasta previziune, Toma Caragiu a evitat de cate ori a putut sa calatoreasca cu avionul. Pe 4 martie 1977 insa, in timpul nemilosul cutremur care a zguduit Bucurestiul, Toma Caragiu si-a gasit moartea.

Cu sufletul sfasiat, Elena Caragiu si-a cautat sotul printre daramaturi timp de o saptamana. Pentru ca nu a putut suporta durerea provocata de pierderea sotului, Elena a fugit in Statele Unite si timp de 30 de ani nu a mai calcat in tara. S-a implicat in diverse proiecte artistice pentru comunitatea de romani de peste Ocean si nu numai.

Acum trei ani a inceput sa vina din nou in Romania si isi doreste sa poata deschide aici o casa memoriala Toma Caragiu.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni