• PRO TV
  • Scarlett Johansson, singura si goala in oglinda din baie! E trucaj? Cum a reactionat actrita: FOTO

Scarlett Johansson, singura si goala in oglinda din baie! E trucaj? Cum a reactionat actrita: FOTO

Scarlett Johansson, singura si goala in oglinda din baie! E trucaj? <span style="color:#f00;">Cum a reactionat actrita:</span> FOTO

Scarlett Johansson a devenit victima piratilor cibernetici, o serie de fotografii nud ale artistei, realizate de ea insasi cu telefonul mobil, fiind postate, miercuri, fara voia ei, pe un site ce se bucura de o mare popularitate.

Surse din anturajul actritei afirma ca aceasta a contactat FBI-ul in cursul diminetii de miercuri, deoarece considera ca ceea ce s-a intâmplat reprezinta o infractiune, informeaza TMZ.com.

In ultimul an, FBI a fost contactat in mai multe cazuri de acest tip, printre vedetele ale caror fotografii nud au fost postate pe internet, fara voia lor, numarându-se actritele Jessica Alba si Vanessa Hudgens.

Actrita apare in baie, in timp ce-si face o poza in oglinda. Nu se stie daca pozele sunt trucate. Se poate observa in poza a doua ca „Scarlett” se uita in jos pe telefonul mobil iar in oglinda se vede cum priveste in sus, scrie celebutopia.net.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni