• PRO TV
  • Andreea Esca a slabit. Iata cum a reusit!

Andreea Esca a slabit. Iata cum a reusit!

Andreea Esca a slabit. Iata cum a reusit!

Andreea Esca a descoperit exercitiile de pilates si se simte excelent! Vedeta Pro Tv a dezvaluit in prima editie din acest sezon a emisiunii "Ce se intampla doctore?" ca prin pilates a reusit sa scape de kilogramele in plus, fara sa-si dezvolte excesiv musculatura si, in acelasi timp, sa-si intareasca musculatura piciorului accidentat la schi in urma cu un an si jumatate.

Andreea a dezvaluit telespectatorilor Pro Tv care sunt exercitiile ei preferate, iar kinetoterapeutul care a ajutat-o sa se recupereze a povestestit cum a facut ca Andreea sa poata reveni cat mai repede dupa accident la pupitrul Stirilor Pro Tv.


In aceeasi editie a emisiunii, cei care traverseaza o perioada stresanta si se simt coplesiti de sarcinile de la serviciu au aflat ca ar putea castiga un plus de vitalitate cu ajutorul unei diete energizante, la care apeleaza, de obicei, sportivii de performanţa. Jucatoarea de tenis, Sorana Carstea, recomanda ca pastele sa fie servite in prima parte a zilei, iar bananele, sub forma de gustare, in timp ce campioana mondiala la fitness, Diana Oprea, mizeaza pe nutrientii din salate. 

In noul sezon al emisiunii, care va incepe din 17 septembrie, Oana Cuzino promite sa se preocupe in continuare de sanatatea si tonusul telespectatorilor Pro Tv. „Vom incerca sa furnizam cat mai multe idei pe care romanii sa le adopte si sa le introduca in stilul lor de viaţa, astfel ca, in scurt timp, sa ne mandrim si noi cu generaţii de oameni sanatosi si activi”, a declarat frumoasa prezentatoare. Nici preocuparea pentru frumusete, o trasatura atat de ravnita, nu va fi neglijata in noul sezon al emisiunii.

„Incercam sa ajutam romancele sa isi pastreze pana la varste inaintate celebra frumuseţe, prin ingrijire sustinuta, prin hrana selectata mai atent, prin practicarea miscarii, gestionarea mai atenta a greutatii, mai ales in timpul sarcinii sau pe masura ce inainteaza in varsta”, a mai precizat vedeta Pro Tv.

„Mereu ne documentam in legatura cu suplimentele ce trebuie introduse in alimentatie si care ajuta astfel la conservarea sanatatii si tineretii intregului organism”
, a marturisit prezentatoarea emisiunii, Oana Cuzino.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni