• PRO TV
  • Mircea Solcanu: "Daca mama nu ar fi divortat as fi ajuns un monstru, ca tatal meu"

Mircea Solcanu: "Daca mama nu ar fi divortat as fi ajuns un monstru, ca tatal meu"

Mircea Solcanu: "Daca mama nu ar fi divortat as fi ajuns un monstru, ca tatal meu"

Mircea Solcanu s-a alaturat campaniei lansate de Acasa Tv "Durerea nu este iubire", drept urmare a fost pe Happylica lui Catalin Maruta si a vorbit despre tatal lui. Acesta a marturisit  ce copilarie a avut avand in vedere ca tatal lui era extraordinar de violent.

"Daca ma intreaba cineva de ce o batea, nu stiu. El nu zicea nimic, el nu reprosa nimic.Lupta mamei era si a nostra. Din momentul in care el a inceput sa o bata pe mama, eu nu i-am mai zis tata, ci Solcanu", a marturisit Mircea.

Prezentatorul Povestirilor de Noapte a mai povestit cum in copilarie la scoala profesorii obisnuiau sa-l ridice in picioare sa-l intrebe de ce au divortat ai lui. Deoarece in 1982, in perioada comunista era o rusine sa divortezi.

"Daca mama mea nu ar fi divortat as fi ajuns ca el, ma transformam in monstrul acela care o batea pe mama. Acum cateva luni am vorbit cu un psiholog, 30 de ani le-am purtat in mine. La trei luni dupa aceea am stat de vorba cu Ionela Banarescum, cea care coordoneaza campania Durerea nu este iubire>>", a mai spus Mircea Solcanu.

Urmareste materialele VIDEO si vezi ce declaratii socante a mai facut.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni