• PRO TV
  • Steven Seagal, acuzat de hartuire sexuala

Steven Seagal, acuzat de hartuire sexuala

Steven Seagal, acuzat de hartuire sexuala

Posesorul unei filmografii impresionante, care cuprinde filme de actiune in care actorul american si-a demonstrat abilitatile dobandite prin practicarea artelor martiale, Steven Seagal, a fost acuzat de nepoata lui Ray Charles, Blair Robinson, de harturie sexuala.

Dupa cum a informat “The Sun”, la sfarsitul lui aprilie 2010, tanara Blair Robinson l-a cunoscut pe eroul din filme de actiune Steven Seagal in 2004, in timpul funerariilor bunicului ei, dupa carea a lucrat ca asistenta a actorului. “Este clar ca spera favoruri sexuale ca parte a muncii mele”, a declarat Blair.

Pe langa nepoata lui Ray Charles, si o alta angajata de-a lui Seagal l-a acuzat pe acesta de hartuire sexuala. Kayden Nguye (23 de ani) l-a reclamat si ea in aprilie pe binecunoscutul actor, sustinand ca acesta a tratat-o ca pe o jucarie sexuala.

Steven Seagal a mai fost acuzat ca isi pipaie angajatele pe sani, la fel cum ar facea un medic care le-ar consulta sa vada daca au noduli.

Marty Singer, avocatul lui Steven Seagal, a respins aceste acuzatii, sutinand ca actorul nu isi aminteste ca Blair si Kayden sa fi lucrat pentru el.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni