• PRO TV
  • "Amy Winehouse era la fel de buna ca Ella Fitzgerald si Billie Holiday!" VIDEO

"Amy Winehouse era la fel de buna ca Ella Fitzgerald si Billie Holiday!" VIDEO

"Amy Winehouse era la fel de buna ca Ella Fitzgerald si Billie Holiday!" VIDEO

Cântaretul american Tonny Bennett, care a inregistrat un duet cu Amy Winehouse in primavara acestui an, a declarat ca artista britanica era la fel de talentata ca Ella Fitzgerald si Billie Holiday, doua nume de legenda din istoria jazz-ului.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, pe 23 iulie, iar una dintre ultimele ei inregistrari, un duet cu Tony Bennett, intitulat "Body and Soul", a fost inclusa pe cel mai recent album al cântaretului american, intitulat "Duets II", informeaza contactmusic.com.

De altfel, cântaretul american in vârsta de 85 de ani a devenit la sfârsitul lunii septembrie cel mai in vârsta artist care a ajuns pe primul loc in topul Billboard al vânzarilor de albume din SUA, gratie acestui material discografic ce contine duete interpretate de Bennett cu alte staruri din muzica actuala.

Albumul contine 17 duete, printre care se remarca cele inregistrate de Bennett cu Aretha Franklin, Mariah Carey, Andrea Bocelli, Norah Jones, Lady Gaga si Amy Winehouse.

Tony Bennett considera ca Amy Winehouse era "un talent rar", iar un astfel de talent nu a mai fost intâlnit in muzica de jazz de la celebrele Ella Fitzgerald si Billie Holiday.

"A fost foarte interesant sa colaborez cu Amy Winehouse. Stiam ca nu se simtea prea bine, dar cu toate acestea ea a dat absolut tot in studioul de inregistrari. A fost o foarte buna cântareata de jazz, un talent foarte rar, era la fel de buna ca Ella Fitzgerald si Billie Holiday. Pur si simplu avea acest dar. A fost minunata in acea zi (in care a fost realizata inregistrarea piesei "Body and Soul"), i-a placut fiecare moment", a declarat Tony Bennett pentru emisiunea "Breakfast" difuzata de postul BBC.

Mediafax

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni