• PRO TV
  • Catalin Maruta da platoul emisiunii Happy Hour pentru pista de curse. Cu carute!

Catalin Maruta da platoul emisiunii Happy Hour pentru pista de curse. Cu carute!

Catalin Maruta da platoul emisiunii Happy Hour pentru pista de curse. Cu carute!

Adriana Bahmuteanu, Viorica din Clejani si Niculina Stoican se iau la intrecere in editia de luni, 10 octombrie, a emisiunii Happy Hour. Cele trei invitate vor lua contact cu materialul inflorat al celei mai vesele canapele din showbiz, Happylica, cum nici nu-si imaginau vreodata: la carma unor carute, „tunate” cu cate doi cai putere.

Odata gatite de intrecere, carutele Happy s-au lasat pe mana celor trei femei, pornite pe strunit caii si chitite sa castige cursa lansata de neobositul Catalin Maruta. Nu doar vedetele sunt cele care traiesc din plin confruntarea, ci si localnicii din satul in care Happy Hour a dat startul intrecerii cu carute care se bucura de asa musafiri, alesi pe spranceana.

Incantati ca Adriana Bahmuteanu, Viorica din Clejani si Niculina Stoican trec atat de aproape de pragul lor, le-au demonstrat ca sunt happy de oaspeti si le-au servit cu cafea. 

Intrecerea-i intrecere si doar una poate fi castigatoare, insa distractia nu cunoaste ierarhii. Asa ca au cantat tot drumul si au transmis exuberanta lor nu doar lui Maruta, ci si oamenilor adunati sa le vada. Ca sunt talentate la cantat, de asta nu se mai indoieste nimeni, insa veti putea vedea luni la Happy Hour daca Viorica din Clejani si Niculina Stoican sunt la fel de pricepute si la a stapani o caruta. Cine este fericita castigatoare a trasnitei curse organizate de emisiune, luni, intr-o noua editie Happy Hour.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni