• PRO TV
  • Aproape 2,5 milioane de telespectatori au urmarit prima editie “Serviciul Roman de Comedie” din noul sezon de la Pro TV

Aproape 2,5 milioane de telespectatori au urmarit prima editie “Serviciul Roman de Comedie” din noul sezon de la Pro TV

Aproape <span style="color:#f00;">2,5 milioane de telespectatori </span>au urmarit prima editie “Serviciul Roman de Comedie” din noul sezon de la Pro TV

Toni Grecu si agentii sai au revenit la Pro Tv duminica de la 20.15:

Titel Lupu, madam Marga, Florin Cocos, Mioara Lupu sau asistenta Gina i-au cucerit duminica seara pe telespectatori. Personajele noi create de Toni Grecu special pentru cel de-al cincilea sezon “Serviciul Roman de Comedie” ce a debutat duminica seara la Pro Tv au dovedit ca nu au rival la capitolul umor.

Aproape 2,5 milioane de telespectatori la nivelul intregii tari au stat cu ochii pe agentii SRC duminica seara in minutul de maxima audienta, 20.54. La nivelul publicului sau tinta – publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani – Pro Tv a inregistrat in timpul emisiunii ”Serviciul Roman de Comedie” un varf de audienta, la 20.47, de 12,2 puncte de rating si 31% cota de piata, adica de trei ori mai mult decat Antena 1, care in acelasi minut inregistra 3,7 puncte de rating si 9,3 % cota de piata.

Prima editie din noul sezon de la Pro Tv a fost lider incontestabil de audienta pe toata durata difuzarii (20.16 – 21.14) pe toate categoriile de public, aratand ca romanii prefera fara nici un dubiu umorul SRC. Astfel, pe publicul din mediul urban, Pro Tv s-a detasat ca lider cu o medie de audienta de 9,2 puncte de rating si 19,1 % cota de piata, Antena 1 clasandu-se a doua cu o medie de 5,2 puncte de rating si 10,9 procente din cota de piata. Si pe publicul comercial ”Serviciul Roman de Comedie” a fost cea mai urmarita emisiune, devansand toate celelalte programe difuzate in acel interval, cu o medie de 8,5 puncte de rating si 21,7 % cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea 6,1 puncte de rating si 15,6 % cota de piata.

In prima editie din noul sezon ”Serviciul Roman de Comedie”, Toni Grecu si-a prezentat noii agenti cooptati pentru supravegherea comediei din diverse sectoare. Monica Anghel, Catalin Neamtu si Mihai Bobonete au aratat cum e viata interopilor marunti din Clanul Lupilor, Toni Grecu si-a prezentat noua asistenta sexi, Gina (Jojo), pe care a angajat-o in casa PROporului pentru ca „se poarta”, in vreme ce Elena Udrea (Andreea Doinea) a devenit personaj in prima telenovela politica romaneasca, ”Elena Salbatica”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni