• PRO TV
  • Poze inedite cu cele mai sexy mamici de la ”Serviciul Roman de Comedie” FOTO

Poze inedite cu cele mai sexy mamici de la ”Serviciul Roman de Comedie” FOTO

Poze inedite cu cele mai sexy mamici de la ”Serviciul Roman de Comedie” <span style="color:#f00;">FOTO</span>

”Serviciul Roman de Comedie”, care se difuzeaza in fiecare duminica de la 20.15, la Pro Tv se mandreste nu doar cu cei mai abili agenti ai comediei, ci si cu cele mai sexy mamici. Agentele Jojo, Aniela Petreanu, Andreea Doinea, Beatrice Peter si Monica Anghel sunt mamicile unor copii veseli si dornici sa isi vada mamele ”in actiune”. 

Jojo revine pe platourile de filmare ale ”Serviciului Roman de Comedie” la trei luni de la nasterea primului ei copil, Achim. Cu o energie de invidiat, proaspata mamica recunoaste ca a incercat ca venirea pe lume a baietelului ei sa nu ii afecteze regimul de viata: Jojo si-a continuat proiectele profesionale, iar timpul liber si l-a dedicat in totalitate lui Achim. ”De cand sunt mama sunt tot eu... dar cu mult mai mult in plus. Si acest plus este unul gigantic.

Venirea pe lume a copilului nostru m-a facut sa ma descopar altfel ca femeie, ca individ, ca spirit. Responsabilitatea este una fara comparatie. Reusesc insa sa am o atitudine relaxata. Am muncit foarte mult intotdeauna si chiar si in perioada de imediat dupa nastere am avut foarte multe de facut”, recunoaste Jojo. Si desi pe micutul Achim nu a avut ocazia sa il ia pe platourile de filmare, actrita de la ”Serviciul Roman de Comedie” spune ca se gandeste serios daca sa faca asta sau nu, mai ales ca cele doua bunici se ”bat” pe timpul petrecut cu bebelusul in absenta parintilor.

Achim este un copil perfect. Nu as fi crezut vreodata ca voi putea spune asa ceva, fiind o perfectionista convinsa. E un copil vesel, cuminte si prietenos. Singurele momente in care se mai supara pe noi sunt acelea in care nu ii livram macarea in secunda in care si-o doreste”, glumeste Jojo. 

Pentru Monica Anghel, proaspat cooptata in echipa lui Toni, cu care reia colaborarea dupa trei ani de pauza, venirea pe lume a baietelului ei a fost ca o zi de primavara, dupa cum simbolizeaza insusi numele lui.

”Anotimpul meu preferat este primavara, iar Aviv a venit in vietile noastre exact ca o zi de primvara, desi este nascut in septembrie anul trecut. In ebraica Aviv inseamna primavara”, spune Monica. Pentru baietelul ei, artista recunoaste ca isi dedica tot timpul liber, iar atunci cand trebuie sa plece la filmari sau la radio mama sa si o buna prietena sunt insarcinate cu supravegherea micutului. ”E un copil bun, cuminte, vesel, rade tot timpul, are o personalitate extraordinara, iar cand aude muzica danseaza cu zambetul pe buze”, mai spune Monica.

Fetita Andreei Doinea, ”viata si minunea si lumina si speranta”, asa cum ii spune mamica ei, are 1 an si 2 luni si i-a oferit actritei de la Pro Tv cele mai frumoase clipe din viata. ”Alexia, ca orice copil, este un miracol. Pentru mine si sotul meu a fost ceva divin, mai ales ca inainte de a afla ca sunt insarcinata fusesem la control medical si mi se spusese ca nu voi avea copii curand daca nu ma pun la punct cu sanatatea. Spusele doctorului nu au corespuns insa cu voia lui Dumnezeu si cu dorinta unei Leoaice de a veni pe lume”, isi aminteste Andreea.

In primele luni de viata ale Alexiei, agenta SRC recunoaste ca a fost excesiv de grijulie. ”Abia acum am reusit sa ma linistesc si sa nu mai sar cu telefoanele pe la toti la primul stranut al Alexiei. Aveam numerele de telefon ale multor pediatrii si ii luam la rand. Noroc ca erau intelegatori. Sotul meu ma ajuta cel mai mult. El sparge mitul barbatului care nu se implica in cresterea copilului: e prezent langa Alexia cand e vorba de joaca, de somn sau alimentatie.”

Cat despre platourile de filmare, Andreea Doinea spune ca micuta ei s-a acomodat repede cu viata de la filmari, mai ales ca producatoarea emisiunii are darul de a-i linisti cu blandetea ei pe toti bebelusii. ”Alexia a facut cunostinta cu platourile din Buftea de pe la o luna de viata. Nu-si tinea capusorul ridicat, dar radea la reactiile pe care le trezea celor din jur. A avut multe ”bone” la filmari. Alice, producatoarea de la ”Serviciul Roman de Comedie”, e ”mama” tuturor bebelusilor care s-au perindat pe acolo. Nu stiu ce le face, dar la ea in brate toti se linistesc, adorm, nu mai plang. Alice e magica, e un fel de Mary Poppins. Ne-am facut si o prietena, Rebecca, fetita unei colege din echipa de filmare. Iar baiatul Anielei e deja seful: ”eu sunt baiat si sunt prea mare ca sa va bag pe voi in seama”. Pe fetita colegei noastre Betty si pe baietelul Catalinei (Jojo) nu am avut placerea sa-i cunoastem, dar speram in viitorul apropiat sa se intample si asta.”

Beatrice Peter, cunoscuta drept Flacara Violet de la SRC, este mamica unei fetite de 9 luni, pe care a adus-o pe lume anul trecut imediat dupa Craciun:

”O cheama Ana Victoria si s-a nascut pe 27 decembrie anul trecut, de Sfantul Stefan. Cred ca a fost cea mai emotionanta zi pentru mine si tatal Anei atunci cand medicul ne-a confirmat ca vom fi parinti. A fost momentul in care am simtit ca totul capata sens, ca viata mea are un sens. Am iubit-o din prima secunda”, isi aminteste emotionata Betty.

Si desi micuta Ana Victoria a mai crescut, Betty povesteste ca inca nu i-a facut intrarea pe platourile de filmare de la SRC. Astfel ca atunci cand mamica ei are repetitii sau filmari, Ana Victoria ramane in compania tatalui ei. ”Nu am avut inca ocazia sa o duc la platourile de filmare si nici cu copiii colegelor nu a facut cunostinta... Inca. Dar sunt sigura ca atunci cand va mai creste se vor intelege de minune in momentul in care se vor intalni”, mai spune Betty despre Ana, pe care o considera o fetita vesela, sociabila, dar in acelasi timp incapatanata. ”Doar este Capricorn”, justifica mama ei. ”A facut si primii pasi. Nu am avut niciun moment in care sa ne faca sa ne simtim epuizati sau neputiinciosi. Este receptiva si invata tot timpul ceva nou, iar noi, la randul nostru invatam cate ceva de la ea. Este o comunicare excelenta intre noi trei.”

Daca Ana Victoria nu a avut inca ocazia sa isi vada mamica la lucru, nu acelasi lucru se poate spune despre Carol, baietelul Anielei Petreanu. Actrita de la SRC si-a luat baietelul la filmari inca din primele luni de viata. Aniela este de altfel prima care a dat startul agentelor SRC care au devenit mamici, iar baietelul ei, Carol, a devenit in scurt timp „seful” platoului de filmare.

Un copilas foarte sociabil si plin de energie, Carol s-a imprietenit repede cu toata lumea si chiar a si aparut intr-un videoclip marca SRC fiind astfel cel mai tanar actor de acolo. ”Din sezonul acesta insa nu il mai iau la filmari”, spune Aniela, ”Carol a crescut si este plin de energie. Acum se afla in plin sezon agricol: l-am dus la tara, la mama mea, unde in perioada asta se culege via, iar atmosfera este de poveste”, mai spune Aniela. 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni