• PRO TV
  • "Serviciul Roman de Comedie", lider de audienta pe intreg sezonul

"Serviciul Roman de Comedie", lider de audienta pe intreg sezonul

"Serviciul Roman de Comedie", lider de audienta pe intreg sezonul

Miercuri seara Toni Grecu a incheiat inca un sezon al "Serviciului Roman de Comedie", care a fost lider de audienta la ProTV cu fiecare editie in parte. 

Ultima emisiune din an a condus din nou topul audientelor cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani de 7,5 puncte de rating si 17,6 % cota de piata, in vreme ce Antena 1, clasata pe locul al doilea, obtinea o medie de 5,8 puncte de rating si 13,5 procente din cota de piata.

Si la nivelul publicului din mediul urban ProTV a fost lider cu o audienta medie de 7,8 puncte de rating si 14,7 % cota de piata, urmat de Antena 1 cu 5,8 puncte de rating si 11 % cota de piata, in timp ce la nivelul intregii populatii a tarii SRC era lider cu 8,9 puncte de rating si 16 procente din cota de piata, iar Antena 1 se clasa pe locul al doilea cu 6,1 puncte de rating si 11 % cota de piata.

“Serviciul Roman de Comedie” a fost lider absolut de audienta pe intreg sezonul (2 octombrie – 18 decembrie), cu o audienta medie pe acest interval, pe publicul sau tinta, de 8,1 puncte de rating si 18 % cota de piata

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni