• PRO TV
  • Tudor Chirila este spargator de bancomate la "Serviciul Roman de Comedie", astazi, de la 20.30, la ProTV

Tudor Chirila este spargator de bancomate la "Serviciul Roman de Comedie", astazi, de la 20.30, la ProTV

Tudor Chirila este spargator de bancomate la "Serviciul Roman de Comedie", astazi, de la 20.30, la ProTV

Editia “Serviciul Roman de Comedie” de miercurea aceasta sta sub semnul “perfectului”. Invitatul lui Toni Grecu este miercuri seara de la 20.30 Tudor Chirila, cel care nu numai ca va vorbi in show-ul de la ProTV despre proiectele sale, ci va si interpreta un rol savuros.

Asa se face ca alaturi de Cosmin Natanticu si Claudiu Maier, Tudor Chirila va interpreta rolul unui spargator de bancomate in rubrica “Asa ceva nu exista”, concursul emisiunii inspirat de fapte reale. Cei trei au vrut sa sparga un bancomat umplandu-l cu gaz dintr-o butelie, pentru a-l face sa explodeze. Bancomatul nu a explodat, dar au explodat ei. Iar finalul acestui moment este unul cu cantec, pentru ca cei trei vor interpreta piesa “Defect”, o parodie a hit-ului “Perfect” semnat de trupa Vama.

Tudor Chirila va face la SRC si un top al lucrurilor perfecte pentru romani: e perfect sa-si paraseasca nevasta si sa plece la Vama Veche sa se racoreasca, apoi e perfect sa moara capra vecinului, e perfect sa dea vina pe altul pentru orice face el gresit, e perfect sa faca copii ca sa le bea alocatia, e perfect sa manace mai multe saorme decat poate, e perfect sa bea daca e gratis pana cade si, in fine, e perfect sa apara la TV ca sa vada vecinii cat e de prost. Tudor Chirila ii va povesti lui Toni Grecu ce proiecte are in teatru si muzica si va marturisi, cu umor, ca lucrul perfect pentru un artist rock este ca dupa concert cand se duce la hotel sa gaseasca camera plina de fete.

Tot in editia de miercuri, Greta (Gina Pistol) si Areta (Jojo) participa la o greva a pitipoancelor, care isi manifesta nemultumirea pentru faptul ca se pun impozite pe mesele de masaj din saloane si ele vor fi nevoite sa faca masaj din picioare, pentru ca patronii desfiinteaza mesele ca sa nu mai plateasca impozit la stat. Iar in serialul “Suleymazare Prolificul” lucrurile se complica din ce in ce mai tare: la curte apare un vestitor al vremii, interpretat de Florin Busuioc, cu care tot haremul vrea sa il insele pe sultan. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni