• PRO TV
  • “Serviciul Roman de Comedie” a fost lider de audienta miercuri seara

“Serviciul Roman de Comedie” a fost lider de audienta miercuri seara

“Serviciul Roman de Comedie” a fost lider de audienta miercuri seara

Distractia e angajata la “Serviciul Roman de Comedie”, iar miercuri seara, de la 20.30, cand in show-ul prezentat de Toni Grecu a fost invitat Ion Craciunescu, Pro Tv a fost lider de audienta pe tot parcursul emisiunii, pe toate categoriile de public.

In minutul de maxima audienta, la 21.38, SRC inregistra pe publicul din mediul urban un varf de audienta de 7,9 puncte de rating si 17,9 procente din cota de piata, aproape dublu fata de valorile obtinute de Antena 1 – 4,4 puncte de rating si 9,9 % cota de piata.

Personajele colorate si pline de umor de la “Serviciul Roman de Comedie”, dar si povestile invitatului special din Casa PROporului i-au cucerit pe cei mai multi telespectatori, astfel ca emisiunea a fost lider absolut de audienta pe tot intervalul difuzarii, intre 20.29-21.53. Astfel, pe publicul din mediul urban, Pro Tv a obtinut o audienta medie de 6 puncte de rating si 13,5 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 s-a clasat a doua cu 5,6 puncte de rating si 12,7 % cota de piata.

Si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani Pro Tv a condus topul audientelor cu o medie de 5,5 puncte de rating si 16 % cota de piata, fata de Antena 1 care a obtinut 4,8 puncte de rating si 13,8 % cota de piata.

Miercuri seara la “Serviciul Roman de ComedieToni Grecu a stat de vorba cu Ion Craciunescu despre probleme arzatoare din fotbalul romanesc, insa pe un ton comic, asa cum ii sta bine unui show de umor. Invitatul de la SRC a avut parte si de o surpiza: un imn dedicat arbitrilor corupti, interpretat de Ivan Orlando: “Daca vrei ca sa castigi / Pe arbitru tre’ sa-l ungi / Daca nu ii dai nimic / Castigi doar la loz in plic!”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni