• PRO TV
  • Sustine-ti si tu perechea favorita intrata la duel la Dansez pentru tine! Vezi VIDEO!

Sustine-ti si tu perechea favorita intrata la duel la Dansez pentru tine! Vezi VIDEO!

Sustine-ti si tu perechea favorita intrata la duel la Dansez pentru tine! Vezi VIDEO!

Cabral a initiat pentru sotia sa o adevarata campanie de sustinere. „Nu o sustin numai eu, o sustine tot grupul nostru de prieteni apropiati, prietenii nostri de pe Facebook, cititorii mei si-ai ei de pe blogurile noastre, prietenii de pe twitter si Google Plus… toata lumea!” spune Cabral entuziasmat.

Cabral a initiat pentru sotia sa o adevarata campanie de sustinere. „Nu o sustin numai eu, o sustine tot grupul nostru de prieteni apropiati, prietenii nostri de pe Facebook, cititorii mei si-ai ei de pe blogurile noastre, prietenii de pe twitter si Google Plus… toata lumea!” spune Cabral entuziasmat. “Cand au auzit ca facem “Campania electorala trimite sms cu textul ANDREEA la 1322” s-au implicat toti si pune fiecare cate un umar acolo… E incredibil cat de frumos s-au raliat oamenii, on-line-ul s-a implicat direct si fara retineri… si normal ca asta te face sa te simti bine, sa-i apreciezi pe oamenii cu care interactionezi.” spune Cabral entuziasmat.

El este foarte mindru de sotia sa si de toate dansurile sin competitive. “Cred ca Paul si Andreea au dansat foarte bine – probabil sunt subiectiv, dar chiar asta cred – si au oferit un spectacol adevarat, facand tot efortul asta din dorinta de a-l ajuta pe Paul sa treaca de dramele prin care a trecut odata cu decesul celor doi frati si disparitia celui de-al treilea, sa-si ajute parintii bolnavi, dar si sa-si duca mai departe visul de a face o cariera din dans. Eu cred ca merita… asadar, daca vreti si puteti, trimiteti si voi un sms cu textul ANDREEA la 1322. Multumesc frumos!” conchide prezentatorul Povestirilor de noapte.

La randul lor, colegii si prietenii lui Daniel au pentru acesta numai cuvinte de lauda. Prezentatorul Stirilor ProTv de la ora 13.00 a aratat ca are multe de daruit si ca e decis sa mearga pina la capat pentru a da viata visului in care si-a pus toate sperantele partenera sa de la „Dansez pentru tine”. Vor fi vineri seara in gradene la „Dansez pentru tine”, iar pina atunci ii tin pumnii la antrenamente si isi exprima toate cuvintele lor de incurajare!

Amalia Enache, prezentatoarea Stirilor Noptii de la Pro Tv:

L-am vazut pe Daniel jucandu-se de dimineata pana seara cu copii orfani, costumat in Superman, pur si simplu ca sa le aduca o bucurie. Curgeau apele pe el, se catarau copiii la el in spinare, il intrebau cate-n luna si-n stele, inclusiv “de ce n-ai muschi mai mari?”, abia mai avea suflu de atata alergatura si totusi n-a ramas niciun copil care sa nu fi apucat sa fie facut avion sau carat in spate, invartit si ridicat de Daniel. Toata aceasta energie buna a lui, toata inima mare se vede si in lupta de la “Dansez pentru tine”. Cred in dansul lui Daniel, pentru ca il stiu generos, onest si cu o candoare care face ca lumea lui sa fie suficient de luminoasa incat sa le aduca si altora soare.

George Buhnici – iLike IT, Stirile ProTv
Daniel te iubeşte când îi dai sms!

Puţini ştiu că al doilea meu nume de botez este Daniel, însă nu acesta e motivul pentru care am o slăbiciune pentru Daniel Nitoiu. Puţini oameni mă mai impresionează zilele astea. Cei mai mulţi suntem atât de preocupaţi de noi înşine, de carieră şi de bani încât uităm care ne este rostul. Când mă uit la Daniel cu câtă voinţă dansează pe scena emisiunii "Dansez pentru tine" înţeleg că nu este acolo pentru el însuşi. Şi-a asumat cu smerenie, dacă nu e un cuvânt prea mare, cauza Alexandrei Mareşi încât pare de neoprit în faţa stilurilor de dans complicate, a efortului, a stress-ului că a intrat la duel. Eu îl văd aproape zilnic venind în redacţie. E obosit şi a slăbit, dar emană o energie pozitivă demnă de... un SMS din partea ta la 1322 cu textul Daniel. Eu îl susţin la duelul de vineri. Susţine-l şi tu!"

Roxana Ciuhulescu – reporter special

Daniel este unul dintre cei mai minunati oameni din cati am cunoscut, are un suflet mare si abia astept sa-l vad castigator. El a fost intotdeauna alaturi de toti oamenii care au avut nevoie de el, acum si el are nevoie de noi si din acest motiv voi merge vineri sa-l sustin. Hai Daniel!

Raluca Arvat – Stirile ProTv din Sport
Daniel e nascut in aceeasi zi cu mine! Noi sintem defel niste oameni care nu ne lasam usor atunci cind dam de greu, asa ca stiu ca lui Daniel ii trebuie mult mai mult decit un duel pentru a fi doborit. Toti cei care-l cunosc pe Daniel stiu ca ar face orice pentru a ajuta pe cineva aflat la nevoie. Si-a pus tot sufletul in aceasta competitie, si-a pus toata forta si puterea lui in antrenamentele istovitoare si si-a pus si speranta in oamenii care il privesc. El da tot ce poate, iar noi, colegii si prietenii lui ii vom da in schimb sustinerea noastra. Si vorba lui Darth Vader: May the Force be with you, Daniel!

Carmen Safta – Stirile ProTv
Sunt mandra ca il cunosc pe Daniel Nitoiu. Un om minunat, foarte dedicat celor din jurul sau, si dovedeste asta din plin si la Dansez pentru tine. Energia si bucuria pe care le transmite sunt calitati de care noi in redactie avem parte zi de zi. Eu personal l-am urmarit de fiecare data cu sufletul la gura. Merita toate aplauzele si toata sustinerea noastra. Merita sa mearga mai departe, pentru ca isi doreste din tot sufletul sa isi ajute cat mai mult partenera de dans sa isi implineasca visul. Votati-l pe Daniel!

Magda Palimariu (PRO TV, “Vremea”)

“Daniel este un coleg minunat, un om senzational, un actor bun si un dansator foarte implicat. Imi pare rau ca a ajuns la duel, insa stiu ca este foarte ambitios si decis sa faca tot ce ii sta in putere pentru a indeplini visul partenerei sale. Noi, colegii de la Stiri, ii suntem alaturi. Ii tin pumnii lui Daniel, stiu cat de importanta este pentru el povestea Alexandrei, iar vineri seara voi fi in gradene pentru a-l incuraja! Votati “Daniel” la 1322!”

Victor Slav (PRO TV, “Vremea”)

“Imi pare rau ca Daniel a intrat la duel. Am fost si eu concurent la “Dansez pentru tine” si stiu ce inseamna un duel, presiunea este foarte mare. Eu ii tin pumnii colegului nostru si il sfatuiesc sa nu isi piarda speranta. Noi suntem alaturi de el. Votati “Daniel” la 1322!”

Monica Dascalu – Stiriler ProTv de la ora 17.00

Sunt convinsa ca Daniel Nitoiu si Alexandra Maresi vor trece peste obstacolul duelului, deoarece sunt foarte buni. Mi-as dori ca la finalul emisiunii Dansez pentru tine, sa prezint stirea urmatoare: colegul meu de la Stirile ProTV, Daniel Nitoiu a castigat competitia alaturi de partenera lui si vor indeplini visul pentru care au luptat.
Ii transmit lui Daniel : Danseaza din suflet, Daniel, fiindca ai de acum multe dansuri cu care sa ne surprinzi placut!!!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni