• PRO TV
  • Povestea tanarului de 22 de ani care a castigat 8.72 milioane de dolari la poker

Povestea tanarului de 22 de ani care a castigat 8.72 milioane de dolari la poker

Povestea tanarului de 22 de ani care<span style="color:#f00;"> a castigat 8.72 milioane de dolari la poker</span>

“Vroiam sa ma las de poker si sa dau la facultate”, povesteste tanarul norocos din Germania, care, la numai 22 de ani, este jucator profesionist de poker.

Pius Heinz spune ca ziua in care a castigat 8.72 milioane de dolari in finala World Series of poker, care s-a tinut la Las Vegas, este cea mai fericita din toata viata lui, dupa ce l-a invins pe cehul Martin Staszko.

Tanarul nu stie inca ce va face cu banii. “Voi cumpara cadouri pentru familie si... nu mai stiu. Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat – mi se pare ireal”.

Inainte de acest turneu, Pius Heinz se gandea serios sa se retraga din aceasta industrie si sa isi continue studiile, scrie dailymail.co.uk. Din fericire, si-a amanat decizia, iar acum se simte cel mai norocos om din lume.



Pentru prima data, marea finala de poker a fost transmisa aproape live la tv, cu o intarziere de 15 minute, pentru a asigura publicul ca niciunul din jucatori nu triseaza.

Cehul Staszko, clasat pe locul doi in World Series, a primit ca premiu de consolare suma de 5.43 milioane de dolari. "Niciodata nu sunt multumit daca nu castig. Dar nu e atat de rau. Locul doi e onorabil"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni