• PRO TV
  • Vineri, la Dansez pentru tine: freestyle si Balul Cenusaresei! Mihaela Borcea danseaza un tango pasional in scop umanitar

Vineri, la Dansez pentru tine: freestyle si Balul Cenusaresei! Mihaela Borcea danseaza un tango pasional in scop umanitar

<span style="color:#f00;">Vineri, la Dansez pentru tine:</span> freestyle si Balul Cenusaresei! Mihaela Borcea danseaza un tango pasional in scop umanitar

Mihaela Borcea va pasi vineri seara, la Pro Tv, in ringul de la “Dansez pentru tine” pentru a ajuta o persoana aflata la nevoie.

Fosta sotie a lui Cristi Borcea va dansa un tango plin de eleganta si pasiune in scop umanitar alaturi de unul dintre membrii baletului emisiunii, fost concurent in competitia visurilor, Petrisor Ruge. Imbracata intr-o rochie neagra, senzuala asemeni dansului pe care il va executa, Mihaela Borcea va incerca sa raspunda cu eleganta provocarii de a dansa in direct pentru prima data in platoul de la “Dansez pentru tine” pentru a face un gest nobil.

Tot in scop caritabil vor dansa si Biu Marquetti, fosta solista cubaneza a trupei Mandinga, si sotul ei care vor aduce exotismul in ringul de la “Dansez pentru tine".

Suspansul, dar si spectaculozitatea serii, vor fi aduse de competitia perechilor concurente care vor avea de executat coregrafii de freestyle, dar si stiluri de dans trase la sorti de fiecare cu tema comuna, Balul Cenusaresei. Proba de freestyle va debuta cu un dans demonstrativ executat cu trei dintre membrii baletului, Robert, Emil si Luiza, iar tema Balul Cenusaresei va fi exemplificata de fostii concurenti Adriela Morar, fosta partenera a lui Smiley, si Decebal Negoita, fostul partener al Laviniei Parva din sezonul trecut.

Pe parcursul serii de vineri, vedetele vor intruchipa diverse personaje care mai de care mai pitoresti pentru publicul telespectator. Pepe si partenera lui Alina vor fi boxeuri si vor executa o coregrafie cu tema box in care arbitrul va fi nimeni altul decat coregrafa lor, Doina Botis. Pentru Pepe nu va fi foarte dificil sa intre in pielea unui boxeur, pentru ca el a facut box de performanta, insa premiera pentru el va fi mixul, ce va trebui sa fie unul reusit, dintre acest sport si gratia si rigoarea dansului. Aylin va fi in editia de vineri seara sora vitrega a Cenusaresei, Catrinel Sandu va fi o “Lady in red”, iar Jojo o intruchipare a unei zane.

Seara va vibra de tensiune din cauza duelului dintre Andreea Ibacka si partenerul ei, Paul, si Daniel Nitoiu si partenera lui Alexandra Maresi care se va intinde si dincolo de ringul de dans. Daca Daniel si Alexandra vor intruchipa niste majorete intr-unul din dansurile serii, Andreea va deborda de energie in pasi de freestyle. Daca sustinatorii Andreei promit un spectacol de reactii si strategii pentru a convinge telespectatorii sa trimita voturi la 1322, Daniel va avea de partea sa colegii de la Stirile Pro Tv si sustinatorii echipei Steaua unde Alexandra a fost majoreta. Duelul va fi astfel si in gradene, dincolo de ringul de dans, iar suspansul va fi sporit si de surprizele serii care vor fi inserate atat in coregrafii, cat si in anumite declaratii video.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni