• PRO TV
  • “Serviciul Roman de Comedie”, lider absolut de audienta! Peste 2 milioane de oameni au urmarit show-ul de pe Pro TV

“Serviciul Roman de Comedie”, lider absolut de audienta! Peste 2 milioane de oameni au urmarit show-ul de pe Pro TV

“Serviciul Roman de Comedie”, lider absolut de audienta! Peste 2 milioane de oameni au urmarit show-ul de pe Pro TV

Multe glume bune, invitati cu umor si personaje care dau dependenta, toate au fost ingredientele unei seri de disctractie la “Serviciul Roman de Comedie”.

Emisiunea lui Toni Grecu & co. a fost lider absolut de audienta pe toate categoriile de public, iar in minutul de maxima audienta, 21.39, atunci cand peste 2 milioane de romani urmareau emisiunea, Pro Tv a inregistrat pe publicul comercial un varf de 10,3 puncte de rating si 30,1 % cota de piata. Tot atunci, Antena 1 inregistra valori de patru ori mai mici, respectiv 2,6 puncte de rating si 7,7 procente din cota de piata.

Emisiunea “Serviciul Roman de Comedie” a fost lider de audienta pe intreaga durata a difuzarii (20.27-21.53). Pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro Tv s-a clasat primul cu o medie de 8 puncte de rating si 23,1 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 s-a clasat a doua cu numai 3,9 puncte de rating si 11,2 procente din cota de piata. Si pe publicul din mediul urban Pro Tv a fost lider cu o audienta medie de 7,9 puncte de rating si 17,5 % cota de piata, in timp ce Antena 1 avea doar 4,4 puncte de rating si 9,8 procente din cota de piata. 

Miercuri seara la SRC Toni Grecu a facut schimb de glume cu medicul Nicolae Bacalbasa, si-a trimis agentii pe teren cu un recensamant atipic acasa la Oana Zavoranu, iar in “Clanul Lupilor” a fost petrecere mare de ziua lui Titel.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni