• PRO TV
  • Catrinel va implini 35 de ani chiar vineri, cand se va duela cu Daniel Nitoiu la "Dansez pentru tine"

Catrinel va implini 35 de ani chiar vineri, cand se va duela cu Daniel Nitoiu la "Dansez pentru tine"

Catrinel va implini 35 de ani chiar vineri, cand se va duela cu Daniel Nitoiu la "Dansez pentru tine"

Catrinel Sandu va sarbatori implinirea celor 35 de ani ai sai vineri seara, in ringul de la “Dansez pentru tine”, exact cand probabil se va da verdictul duelului la care a fost condamnata vinerea trecuta.

Alaturi de ea, in duelul de vineri se lupta si Daniel Nitoiu, prezentatorul Stirilor Pro Tv de la ora 13.00, care a trait vinerea trecuta bucuria de a constata ca exista foarte multi oameni cu suflet bun in Romania care i-au salvat de la primul duel prin care au trecut. Acum se afla pentru a doua oara la duel, iar singurul lucru care-l linisteste pe Daniel si ii da forta sa mearga la antrenamente in fiecare zi cu zambetul pe buze este rugaciunea din fiecare seara care-i aduce pace, relaxare si liniste atat fizic, cat si sufleteste.

Pentru Catrinel, seara de vineri a fost ca un cosmar, a plans in continuu, nu a putut conduce pana acasa si doar o discutie lunga cu sotul ei Gabi Trifu, aflat in America, si apoi un dulce “Te iubesc” din partea fetitei ei Sara au facut-o sa se linisteasca dupa nenumarate ore de plans: “Dupa emisiune, cand am vorbit cu copiii de la camin, nu ne-am mai putut abtine. Ei incercau sa ne incurajeze, insa vorbele lor erau ca un pumnal in inima pentru noi”, povesteste Catrinel care spera ca cei de acasa sa trimita vineri seara multe sms-uri salvatoare cu textul “Catrinel” la 1322

Catrinel si Ionut repeta dansurile 10 ore pe zi

Repeta si 10 ore pe zi si obiectivul lor este sa faca spectacol din fiecare stil de dans. Aflati in fata unei saptamani hotaratoare, Catrinel, Ionut si Lilian au instaurat o regula care, spera ei, o sa le aduca multa energie si zambete la fiecare pas: “Am hotarat! Nimeni din echipa noastra nu mai are voie sa intre in sala de antrenament cu figura trista, ci doar zambitor, optimist si bucuros. Am decis sa nu lasam sa mai treaca nici macar o secunda fara sa fim recunoscatori pentru sansa pe care o avem, fara sa ne bucuram ca suntem aici si putem transmite celor de acasa iubire, caldura si spectacol prin dans.”, povesteste cu speranta Catrinel. In plus, cei trei sunt convinsi ca au norocul de partea lor si datorita celor trei bratari rosii, sfintite la biserica, pe care le poarta inca din prima zi de antrenamente.

De cand a inceput aventura “Dansez pentru tine”, Catrinel a pierdut doua kilograme, insa a castigat in sensibilitate, a cunoscut prin Ionut 45 de copii sufletisti cu care viata nu a fost foarte blanda, dar care spera intr-un viitor bun, a invatat sa fie optimista si pozitiva cu gandul ca orice se poate rezolva si cel mai important, a castigat un frate mai mic: “Ionut a intrat in sufletul meu si in familia mea, iar relatia dintre noi nu se va opri odata cu acest concurs. El si-a castigat o familie si un ajutor pe viitor in familia mea.”, marturiseste Catrinel.

Catrinel Sandu are probleme mari la glezna

Seara de vineri va fi plina de emotii pentru Catrinel. Pe langa tensiunea duelului, ea va avea alaturi in platoul emisiunii intreaga ei familie, in afara de Gabi, sotul ei, care este in America si pe toti prietenii ei apropiati, pentru ca este o seara de sarbatoare in care ea implineste 35 de ani. Cu toate ca este o varsta rotunda la care ar merita sa-si doreasca nenumarate lucruri, Catrinel are o singura dorinta pentru seara de vineri: “Dorinta cea mai mare pentru ziua mea este sa trecem de acest duel si sa ducem mai departe, pana in finala, visul nobil al lui Ionut. El nu lupta pentru el, ci pentru toti copiii din casa de copii care l-a adapostit si ajutat si pe el cand a avut nevoie. Daca va reusi sa implineasca acest vis, va lasa un exemplu in urma lui tuturor copiilor abandonati, le va arata ca se poate orice, ca pot muta si muntii, chiar daca norocul nu a fost de partea lor pana acum.”, isi doreste Catrinel.

Desi are probleme mari la glezna si nu danseaza fara fasa de zinc si ciorap special, iar operatia la ligamente este iminenta, pentru Catrinel singurul lucru care conteaza este sa ajunga sa-l duca pe Ionut in finala concursului: “Am incompatibilitate cronica la glezna dreapta si doua ligamente exterioare rupte, asta inseamna ca fara pauza, nu ai de ales si faci entorsa dupa entorsa. Eu stiu ca voi ajunge la operatie la ligamente, stiu asta, insa important pentru mine este sa ajung in acest punct dupa finala, sa rezist pana atunci, nu conteaza pentru mine nicio durere, nimic, vreau sa-l duc pe Ionut cat mai departe.”, spune cu ambitie Catrinel Sandu.



Pentru Daniel Nitoiu experienta primului duel i-a adus cea mai frumoasa seara din viata lui: “Ma bucur enorm ca inca mai sunt suficient de multi oameni carora le pasa de cei din jur. Care nu s-au dezumanizat de tot. Le transmit toata dragostea si stima mea.”. Astfel, voturile telespectatorilor i-au oferit Alexandrei, partenera lui Daniel, clipe de fericire cand aceasta a plans de fericire ca in fata singurului vis implinit din viata sa. Numai ca verdictul celui de-al doilea duel, de la finalul emisiunii, a fost, asa cum povesteste Daniel, “ca si cand i-ai darui unui copil cel mai frumos cadou si apoi i l-ai fura imediat”.

Astfel ca toata saptamana lui Daniel i-a fost greu sa o faca pe Alexandra sa mai zambeasca, insa incearca din rasputeri sa o ajute sa se bucure de dans si de pregatirea intense a momentelor speciale pe care le vor oferi vineri telespectatorilor: “Le pregatim un dans indian energic si vesel, un freestyle cu tema africana si un disco superhaios. Ma bucur ca nu sunt nevoit sa dansez la bara. Cred ca oamenii au suferit destul cand m-au vazut imbracat in majoreta.”, glumeste Daniel Nitoiu cu speranta ca va bucura din nou telespectatorii Pro Tv cu exuberanta sa. Desi Alexandra a plans mult pana acum si inca de la primul verdict al duelului mai avea putin si isi facea bagajele, obisnuita fiind ca in viata sa primeasca mai mult lovituri, decat vesti bune, Daniel i-a aratat ca au o multime de oameni inimosi si puternici alaturi de ei. Ei spera sa-i aiba si vinerera aceasta de partea lor cu sufletul si cu un vot la 1322 cu textul “Daniel”, pentru ca familia Alexandrei sa nu mai doarma si in aceasta iarna in frig, iar ochii ei sa nu se mai umple cu lacrimi de tristete, ci de speranta.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni