• PRO TV
  • Vezi ce a facut ca Serviciul Roman de Comedie sa fie lider absolut de audienta!

Vezi ce a facut ca Serviciul Roman de Comedie sa fie lider absolut de audienta!

Vezi ce a facut ca Serviciul Roman de Comedie sa fie lider absolut de audienta!

Telespectatorii au ales miercuri seara comedia la Pro Tv. Dornici sa afle cum ajunge madam Marga in arest, dar si ce duet face Horia Brenciu cu Monica Anghel in noua rubrica “Vocea Comediei”, cei mai multi romani au urmarit miercuri seara “Serviciul Roman de Comedie”. In minutul de maxima audienta, 21.31, Pro Tv inregistra pe publicul din mediul urban o audienta de 10,2 puncte de rating si 23,3 % cota de piata, adica de aproape patru ori mai mult decat Antena 1 cu 2,8 puncte de rating si 6,4 procente din cota de piata.

Pro Tv a fost lider absolut de audienta cu “Serviciul Roman de Comedie” pe toata durata difuzarii emisiunii (20.28-21.56) si pe toate categoriile de public. Astfel, pe publicul din mediul urban, SRC a fost lider cu o medie de 7,2 puncte de rating si 16,4 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 s-a clasat abia pe locul al treilea, surclasata de acasa, post care s-a plasat pe pozitia secunda cu telenovela “Triumful dragostei”. Si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, ierarhia a fost aceeasi, cu Pro Tv lider cu o audienta medie de 6 puncte de rating si 18 % cota de piata, urmat de Acasa cu 3,5 puncte de rating si 10,5 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 a ocupat a treia pozitie in top cu 3,4 puncte de rating si 10,4 % cota de piata.

Miercuri seara “Serviciul Roman de Comedie” a lansat o noua rubrica, “Vocea Comediei”, cu un juriu format din patru voci exceptionale: Freddy Mercury (Cosmin Natanticu), Amy Winehouse (Alexandra Timofte), Michael Jackson (Iulian Postelnicu) si Elvis (George Andreescu Gojira), iar primii care au evoluat in fata acestora au fost Horia Brenciu si Monica Anghel.

Comedia a atins cote maxime in “Clanul Lupilor” atunci cand madam Marga (Jojo) a fost luata pe sus de poltie si dusa la arest pentru o greseala facuta de baietii lui Titel (Mihai Bobonete): simpatica batranica a fost acuzata ca a furat o punga cu Viagra. Ce se va intampla mai departe cu ea, telespectatorii Pro Tv vor afla in urmatoarea editie “Serviciul Roman de Comedie”. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni