• PRO TV
  • Iulia Vantur: "Vineri noaptea nu am timp sa dorm deloc!"

Iulia Vantur: "Vineri noaptea nu am timp sa dorm deloc!"

Iulia Vantur: "Vineri noaptea nu am timp sa dorm deloc!"

Prezentatoarea emisiunii “Dansez pentru tine” a gasit formula ideala pentru a fi fericita, chiar daca e nevoita sa sacrifice multe ore de somn, pentru meserie, dar si pentru pasiunile sale.

Dupa 30 de ani, alte femei isi fac griji daca nu sunt maritate si asezate la casa lor, cu sot si copii, dar Iulia Vantur se declara implinita si multumita cu ceea ce are.

“Viata mea la 31 de ani este acum mai plina, mai echilibrata. Simt ca am stabilitatea de a ma bucura de tot ce am acumulat pana acum si curajul, increderea de a-mi depasi alte limite”.

De ceva vreme, frumoasa vedeta Pro Tv cocheteaza si cu actoria. “Am participat la diferite cursuri de actorie, am primit si o diploma, insa nu vreau sa ma numeasca nimeni actrita, n-am asemenea pretentii. Fac asta pentru sufletul meu.”

In fiecare vineri noaptea, Iulia prezinta impreuna cu Stefan Banica Jr. "Dansez pentru tine", iar sambata dimineata este prezenta la pupitrul Stirilor de la PRO TV

Vineri noaptea nu am timp sa dorm deloc. Dupa "Dansez", in loc de odihna, fac un dus revigorant si beau o cafea tare”, a marturisit Iulia intr-un interviu pentru click.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni